about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

براساس گزارشی جدید، تراشه‌های کوالکام بر بازار گوشی‌های هوشمند بالای ۳۰۰ دلار تسلط دارد و پردازنده‌های مدیاتک نیز همچنان بیشترین سهم را در بازار گوشی‌های زیر ۲۹۹ دلار دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان اخیراً اعلام شد که مدیاتک در سال ۲۰۲۱ با سهم ۴۶ درصدی از بازار تراشه‌های گوشی‌های هوشمند اندروید، در جایگاه نخست این بازار قرار گرفته است و از رقیب خود یعنی کوالکام که سال گذشته ۳۵ درصد از سهم بازار را دراختیار داشت پیشی گرفت. اکنون شاید اینگونه تصور شود که سلطه‌ی کوالکام در فضای گوشی‌های هوشمند اندرویدی به‌پایان رسیده است.

به گزارش گیزموچاینا، گزارش‌ منتشر شده توسط کانترپوینت نشان می‌دهد کوالکام، مدیاتک، اگزینوس، های‌سیلیکون و یونیسوک در بخش تأمین‌کنندگان تراشه‌های اندرویدی با بیشترین سهم بازار، پیشتاز هستند. بررسی‌های دقیق‌تر این گزارش نشان می‌دهد بیشترین سهم بازار مدیاتک درسال ۲۰۲۱ مربوط به دستگاه‌هایی با قیمت زیر ۲۹۹ دلار بوده که از تقاضای زیاد برای تراشه‌های دایمنسیتی ۸۰۰، دایمنسیتی ۷۰۰ و Helio حاصل شده‌ است. از سوی دیگر کوالکام با دراختیار داشتن حدود ۵۰ درصد از سهم بازار در تمام رده‌های قیمتی بالای ۳۰۰ دلار، بر بازار تراشه‌های پرچم‌دار میان‌رده و رده‌بالا تسلط دارد. البته سامسونگ در گروه قیمتی ۷۰۰ تا ۷۹۹ دلار با سهم ۴۶ درصدی در جایگاه نخست بازار قرار دارد.

شاید این سؤال مطرح شود که چرا کوالکام از بازار تراشه‌های رده‌پایین فاصله گرفت و مدیاتک چگونه موفق شد بر این بازار تسلط یابد؟ کانترپوینت در گزارش خود اشاره می‌کند که دلیل این تغییرات در بازار، به‌دلیل مشکلات مربوط به کمبود جهانی تراشه‌ها است. ازآنجاکه کوالکام نمی‌تواند تأمین تراشه‌های خود را از TSMC و سامسونگ تضمین کند، این شرکت درعوض تمرکز خود را بر افزایش عرضه‌ی پردازنده‌های اسنپدراگون سری ۷۰۰ و ۸۰۰ قرار داده که باعث کسب درآمد و سود بیشتر برای این شرکت شده است.

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.