کمپ منافقین، مغلوب دیپلماسی سایبری موفق ایران
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ قطعا باید گفت یکی از دستاورد های موفق دولت سیزدهم در تحولات اخیر، سیاست خارجی و دیپلماسی سایبری بود که صورت گرفته است.
گروهک تروریستی منافقین که از چندی پیش با کمک برخی از دشمنان به ویژه رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا، حملات سایبری به برخی نهاد ها و سازمان های دولتی انجام داده بود حالا در برابر دیپلماسی سایبری جمهوری اسلامی ایران شکست خورده است.
هرچند در این میدان حق پاسخ گویی به حملات صورت گرفته هنوز برای ایران محفوظ مانده است.
جمهوری اسلامی ایران که در چندین ماه اخیر درگیر جنگ ترکیبی سنگینی از سوی دشمنان بود، بسیاری از محاسبات را از اساس برهم زد و بار دیگر در مقام دفاع خوش درخشید. در این میان اما گروهک منافقین را باید یکی از مهمترین آلت دست های دشمن و از ارکان اصلی رخداد های اخیر نیز بر شمرد.
حملات سایبری به نهاد ریاست جمهوری ایران، حملات سایبری به وزارت امور خارجه ، حملات سایبری به صدا و سیما و شبکه اینترنتی تلوبیون، آموزش و حمایت از کانون های شورشی، برنامه های ترور، خرابکاری ها و لیدری آشوب ها و اغتشاشات و ... از جمله اقدامات تروریستی این گروهک است که با دیپلماسی موفق ایران، امنیت پوشالی این گروهک از هم گسیخت و موجودیت آنها توسط این حمله بار دیگر زیر سوال رفت و در نهایت تیرانا را مجبور به فهم این نکته کرد، شرط بندی روی مهره های سوخته هیچ سودی به حال آلبانی و سایر کشورهای اروپایی نخواهد داشت.
جمهوری اسلامی ایران اگر چه کمی دیر اما با این اقدامات دیپلماسی سایبری و ارسال اسناد و مدارک اقدامات متعدد تروریستی منافقین، فرصتی را برای آلبانی فراهم آورد تا با بررسی این اسناد ، دست به اقدام بر علیه این گروهک بزند و به مقر آنها حمله کند.
در نتیجه حمله به کمپ اشرف 3 ، هزاران برگ سند از اقدامات منافقین، کشف و ضبط سیستم های کامپیوتری و ابزار های جاسوسی متعددی جمع آوری شده است که می تواند برهم زننده بسیاری از برنامه های سرویس های سه گانه دشمن شود و در نهایت ماهیت کثیف این فرقه و همکاری آنها با رژیم صهیونیستی وایالات متحده امریکا را برای جهان روشن تر کند.
باید منتظر بود و دید که پلیس اینترپل بر اساس این جرایم سایبری و اسنادی که از سیستم های منافقین افشا می شود، آنها را تحت تعقیب جهانی قرار خواهد داد یا خیر؟
اقدامات خیلی خوب و بی نظیر دستگاه دیپلماسی سایبری ایران در عملکردی حرفه ای و بی سابقه ، این پیام را به دنیا مخابره کرد که مجرمان سایبری علیه ایران دیر یا زود تحت تعقیب جهانی قرار خواهند گرفت و تاوان سختی در انتظار آنها خواهد بود.
درسی که ماجرای کمپ اشرف 3 برای دشمنان جمهوری اسلامی ایران داشت این نکته است که ایران هیچ تهدید و حمله سایبری به نهادها و زیرساخت هایش را تاب نمی آورد و با دیپلماسی سایبری موفق و پیگیری های حقوقی هر اقدامی را پاسخ گفته و در زمان مناسب مهاجمان و مجرمان را به دادگاه قصاص و محاکمه می کشاند.
همانطور که رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مصاحبه ای عنوان کرد، سرویسهای امنیتی، اطلاعاتی نزدیک به ۲۰ کشور اقدامانی را بر علیه ایران انجام داده و در این بین قطعا حملات سایبری و عملیات های روانی در فضای مجازی نقش پر رنگی داشته است، پس این کشورها باید انتظار داشته باشند که ایران حق پاسخ به تمام این حملات را محفوظ بدارد.
و در پایان باید نظاره گر بود و دید، آیا کشورهای اروپایی در دفاع سایبری از این رفتار ایران درس عبرت خواهند گرفت یا همچنان احتیاج به اقدامات سخت سایبری خواهد بود؟