about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

کلاه‌برداری از طریق فیشینگ تلفنی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ این روزها مهندسی اجتماعی یک روش‌ بسیار معمول است که توسط مجرمان استفاده می‌شود.
اصولاً در روش‌های مهندسی اجتماعی ایجاد جذابیت و در مرحله بعد ایجاد اعتماد کاذب باعث می‌شود تمایلات و گرایش‌هایی مثل کنجکاوی یا حرص زدن افراد تحریک شود و اطلاعات حساسی مثل اطلاعات کارت‌های بانکی یا شناسه‌های رمز عبور یا اطلاعات حریم خصوصی را از طریق تلفن در اختیار کلاه‌بردار قرار دهند تا مورد سوءاستفاده قرار گیرند.
روش تماس صوتی: «در روش تماس صوتی در این نوع از فیشینگ، مجرم خود را به‌ عنوان شخصی مورد اعتماد و نماینده موسسه یا شرکتی معتبر معرفی ‌کرده و اطلاعات مهم را از طریق تلفن از شنونده دریافت می‌کند. این روش نه به وب‌سایت نیاز دارد و نه به هیچ‌گونه ایمیل.»
روش ارسال پیامک: «در این مورد پیام‌هایی به ظاهر از سوی بانک یا موسسه یا شرکت و .. ارسال می‌شود که طی آن به بهانه‌های مختلف از مخاطب (برنده شدن و گرفتن جایزه و ..) درخواست می‌شود، اطلاعات حساب خود را از طریق پیامک ارسال نمایند، بعد از گرفتن شماره که متعلق به فیشر است و در صورت اجابت این درخواست، مخاطب مورد بزه قرارگرفته و اطلاعات وی به سرقت می‌رود.»
اخیراً مشاهده شده است، اشخاصی با استفاده از فیشینگ تلفنی (تکنیک‌های مختلف تخلیه اطلاعات از طریق تماس تلفنی و ارسال پیامک )، به کارگیری روش‌های مهندسی اجتماعی و استفاده از ترفندهای مختلف از کاربران می‌خواهند اطلاعات محرمانه مربوط به کارت یا حساب بانکی خود را اعلام کنند.
یا در بعضی مواقع با کشاندن افراد به پای دستگاه عابر بانک به روش‌های مختلف (زدن کد، انتخاب زبان انگلیسی و ..) اقدام به کلاه‌برداری از آن‌ها نمایند.
به عنوان مثال افرادی طی تماس تلفنی با برخی از مشتریان شبکه بانکی، خود را به عنوان نماینده بانک در امور فناوری اطلاعات و خدمات الکترونیک معرفی کرده و با شیوه‌های گوناگون مبادرت به اخذ اطلاعاتی نظیر مشخصات شناسنامه‌ای، کد ملی، اطلاعات مربوط به حساب از جمله رمز اول و دوم و … کرده و از این طریق زیان‌های قابل‌توجهی را متوجه مشتریان بانک‌ها کرده‌اند.
همچنین افرادی سودجو از طریق ارسال پیامک‌ و دادن وعده اعطای جوایز چند ده میلیون تومانی به مشترکان تلفن همراه، آنان را دعوت به وارد کردن اطلاعات حساب بانکی خود نظیر شماره کارت، رمز اینترنتی، کد اعتبارسنجی (شماره CVV2) و تاریخ انقضای کارت در وب‌گاه‌های مختلف کرده و از این طریق اقدام به برداشت از حساب آنان می‌کنند.

 

تازه ترین ها
استفاده
1403/10/24 - 09:15- هوش مصنوعي

استفاده رژیم صهیونیستی از "هوش مصنوعی" برای کشتار در غزه

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی، ماجرای استفاده رژیم صهیونیستی از فناوری برای کشتار را تشریح کرد و خواستار ورود مجامع بین المللی برای توقف این کشتارها شد.

تسهیل
1403/10/24 - 09:12- سایرفناوری ها

تسهیل کار برای متخصصان قضایی؛ «بازسازی مجازی صحنه جرم» با فناوری واقعیت مجازی امکان پذیر شد

صحنه جرم بر اساس نقشه محل وقوع جرم با نرم افزار طراحی شده در مرکز تحقیقات پزشکی قانونی و بهره گیری از تصاویر ۳۶۰ درجه مسطح در عرض چند دقیقه به صورت مجازی بازسازی می شود.

تأثیر
1403/10/24 - 09:03- جرم سایبری

تأثیر سرقت داده از شرکت اسکولاستیک بر 4.2 میلیون نفر

یک هکر به شبکه ناشر آموزشی مشهور آمریکایی، اسکولاستیک، نفوذ کرده و اطلاعات تماس و آدرس بیش از 4.2 میلیون مشتری را سرقت کرده است.