about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مقامات هندی از کشف 854 میلیون روپیه در 84 حساب بانکی و انهدام یک شبکه بزرگ جرایم سایبری فعال در ایالت بنگالورو خبر دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات هندی از کشف و انهدام یک شبکه بزرگ جرایم سایبری فعال در ایالت بنگالورو خبر دادند. در این عملیات تراکنش‌هایی به ارزش 854 میلیون روپیه در 84 حساب بانکی کشف شد که منجر به ثبت 5013 پرونده در سراسر کشور شده است.

شعبه جرایم سایبری (CCB) بنگالورو نقشی اساسی در دستگیری اعضای این سندیکای جنایتکار ایفا کرده است. در مجموع 17 مورد در این ایالت به ثبت رسیده که باند مسئول این فعالیت‌های غیرقانونی به‌وسیله پلیس شعبه جرایم سایبری بازداشت شده است.

قابل ذکر است، متهمان در حالیکه خارج از کشور اقامت داشتند، حساب‌های خود را از بنگالورو مدیریت می‌کردند.

اعضای کلیدی باند مستقر در بنگالورو، از جمله ناوارا مانوج (Navara Manoj) با نام مستعار جوک (Jock)، فاینندرا (Phanindra)، واسانث (Vasanth)، شرینیواسا (Srinivasa)، چاکردار (Chakradar) با نام مستعار چاکری (Chakri) و سوماشخار (Somashekhar) با نام مستعار عمو، با همکاران مستقر خارج از کشور همکاری می‌کردند.

عیناتی آسامی (Ainathi Asami)، مسئول مدیریت حساب‌های بانکی افراد ساکن در مناطق ویدیارانیاپور و یلاهانکا در بنگالورو، از جمله دستگیر شدگان است.

روش اجرای عملیات جرایم سایبری پیچیده شامل ارسال پیام‌های پیشنهاد شغلی به افراد در سراسر هند از طریق پلتفرم‌هایی مانند واتس‌اپ و تلگرام بود.

قربانیان برای شرکت در مشاغلی که به عقیده آنها مشاغل پاره وقت مرتبط با گوگل بود، فریب خوردند. از آنها خواسته شد تا با وعده پرداخت، به فروشگاه‌های مختلف امتیاز بدهند و نظرات خود را در گوگل ارائه کنند.

زمانی که افراد به یک گروه تلگرامی پیوستند، متهم آنها را تشویق کرد تا در سرمایه‌گذاری‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال شرکت کنند. آنها متقاعد شدند که مبالغی از 1000 تا 10 هزار روپیه سرمایه‌گذاری کنند. وعده این بود که پس از سرمایه‌گذاری، بازده روزانه از 1000 تا 5000 روپیه به دست بیاورند.

با جلب اعتماد، افراد بیشتری سرمایه گذاری کردند، خطرات افزایش یافت و قربانیان حتی چند میلیون روپیه سرمایه‌گذاری کردند. سپس این وجوه به حساب‌های بانکی مختلف در بنگالورو واریز شد.

متعاقباً، این پول به حساب‌های بانکی خارجی واریز شد و باند مجرم سایبری که حساب‌های بانکی را مدیریت می‌کرد، در ازای آن ارز دیجیتال دریافت می‌کرد. سپس گروه خارجی این وجوه را در شرکت‌های خارجی مختلف سرمایه‌گذاری می‌کرد.

در بخشی از عملیات دستگیری، سازمان‌های مجری قانون رایانه‌ها، تلفن‌های همراه، لپ‌تاپ، سوابق حساب‌های بانکی، کارت‌های اعتباری، کارت‌های نقدی، دستگاه‌های کشنده، سیم‌کارت‌ها، چاپگرها و دفترچه‌های چک را توقیف کردند.

علاوه بر این، 5 میلیون روپیه از حساب‌های بانکی متهمان به‌وسیله پلیس شعبه جرایم سایبری مسدود شد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.