about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

کشف دو گروه از هکرهای ایرانی به ادعای سیمنتک

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شرکت سیمنتک در گزارشی مدعی شد هکرهای ایرانی ممکن است به تعداد زیادی از اطلاعات حساس دست پیدا کرده باشند. این شرکت اعلام کرد دو گروه از هکرهای ایرانی به نام‌های «کادل» (نوعی سوسک) (Cadelle) و «سوسک طلایی پردار» (Chafer) از نوعی بدافزار استفاده می‌کردند که اطلاعات را از رایانه‌های شخصی و سرورها سرقت می‌کرد؛ این اطلاعات از شرکت‌های مخابراتی و هوایی منطقه بوده است.
سیمنتک نوشت: این گروه‌ها از اواسط سال 2014 شروع به فعالیت کرده‌اند؛ اما جزییات ثبت سرورهای فرماندهی و کنترل آن‌ها نشان‌دهنده‌ی این است که آن‌ها از سال 2011، فعالیت داشتند.
گروه کادل، از نوعی در پشتی به نام «cadellespy» و گروه دیگر از نوعی در پشتی به نام «backdoor.remexi» استفاده می‌کردند. نوع انتشار بدافزار توسط گروه کادل دقیقاً مشخص نیست، اما گروه سوسک طلایی پردار، روش تزریق اس‌کیو‌ال (SQL injection) را به کار می‌بردند. البته سیمنتک در گزارش خود بیان کرد: حملات این گروه‌ها چندان پیچیده نبود، اما هکرهای ایرانی توانسته‌اند بیش از یک سال به رایانه‌های هدف، دسترسی داشته باشند. برخی دستگاه‌هایی که آلوده شدند، متعلق به توسعه‌دهندگان وب یا سرورهای پایگاه داده بودند.
سیمنتک به این نکته اشاره کرد که اهداف دیگر این گروه‌ها، اشخاصی بودند که از پروکسی‌های ناشناس استفاده می‌کردند. این هکرها به ردیابی اکتیویست‌ها و مخالفان، می‌پرداختند. این شرکت افزود: «گزارش‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از ایرانیان از سرویس‌های پروکسی برای دسترسی به وب‌گاه‌های فیلتر شده توسط دولت، استفاده می‌کنند. مخالفان، اکتیویست‌ها و محققان در منطقه، ممکن است چنین پروکسی‌هایی را برای حفظ فعالیت‌های آنلاین خود به کار برند.»

 

تازه ترین ها
قرارداد
1403/10/24 - 13:00- اروپا

قرارداد فناوری جدید شرکت اسرائیلی البیت با ارتش آلمان

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت قراردادی برای تأمین نشانگرهای هدف لیزری با ارتش آلمان امضا کرد.

برنامه
1403/10/24 - 12:18- هوش مصنوعي

برنامه بریتانیا برای تصاحب منصب رهبری هوش مصنوعی

نخست‌وزیر بریتانیا، طرحی را برای تبدیل‌شدن بریتانیا به رهبر جهانی هوش مصنوعی ارائه خواهد کرد.

اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.