about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

محقق امنیتی Ebrahim Hegazy در حال آنالیز لینک innovationjockeys.yahoo.net بود که با بررسی درخواست های ارسالی توانست حمله SQL Injection را انجام دهد. بعد از انجام موفقیت آمیز حمله، او توانست حساب کاربری ادمین را از پایگاه داده به دست آورد. داده ها در پایگاه داده با الگوریتم Base64 رمزنگاری شده بود.

Ebrahim Hegazy با استفاده حساب کاربری ادمین، توانست به پنل ادمین وارد شود. پنل ادمین در آدرس innovationjockeys.yahoo.net/admin/ بود.

 

بعد از ورود، این محقق امنیتی اطلاعات جالبی را به دست آورد. از جمله اینکه کرنل سرور یاهو از سال 2012 به بعد به روز نشده است!

 

این آسیب پذیری توسط یاهو وصله شد، اما سوالی که یاهو باید جواب دهد این است که چرا سرور خود را هنوز به روز نکرده است؟! چرا یاهو هیچ اهمیتی به بروز رسانی خود نداده است؟ آیا وصله های امنیتی بی ارزش هستند که یاهو از آن ها استفاده نمی کند؟

تازه ترین ها
تعدیل
1403/12/07 - 21:13- هوش مصنوعي

تعدیل نیرو در آمریکا و تأثیر آن بر هوش مصنوعی این کشور

تعدیل نیرو در آمریکا می‌تواند تحقیقات ایمنی هوش مصنوعی در این کشور را کاهش دهد.

نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.