about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

کسب جاودانگی، با رهایی از جسم

یک پژوهشگر انگلیسی، بر این باور است که انسان، تا چند دهه ی آینده، به راز جاودانگی دست خواهد یافت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «iflscience»؛

مدتی پیش، یک آینده پژوه انگلیسی با نام لن پیرسون (Lan Pearson)، اعلام کرد:

انسان ها تا سال 2050 به راز جاودانگی دست می یابند.

... اما آیا ادعای این فرد درست است؟

 

پیرسون، پیش کسوت مهندس فناوری اطلاعات و دانشمند موشکی ادعا می کند: 

با توجه به پیشرفت های صورت گرفته در فنون محاسباتی و پزشکی، به احتمال 85 درصد، بین 10، تا 15 سال آینده، نژاد بشر به این خواسته ی دیرینه ی خود دست خواهد یافت و این آرزو به یکی از 3 شکل زیر  محقق می گردد.

 

حلقه ی درمان بی نهایت:

پیرسون توضیح می دهد:

راهبرد مهندسی ژنتیک، جلوی پیر شدن سلول ها را خواهد گرفت. با وجود این که توضیحات در این رابطه شفاف نبودند، به نظر می رسد وی به ابزار اصلاح ژنتیک «CRISPR-Cas 9» اشاره می کند.

 

این کارشناس فناوری اطلاعات همچنین معتقد است که با وجود چاپگرهای 3 بعدی می توان اعضا و اندام های بدن را به سادگی جای گزین کرد.

 

وی گفت:

هیچ شخصی دوست ندارد تا ابد در سن 95 سالگی بماند؛ اما اگر شما بتوانید بدن را به سن جوانی 29، یا 30 بازگردانید، گمان می رود که خواهان نامیرایی و ماندگار بودن هستید.

 

کریسپر ابزاری است که به درمان اختلالات ژنتیکی بیماران کمک می کند. همچنین پژوهش ها در این زمینه نشان داده اند که می توان توالی مولکولی موجود در DNA را بدون آسیب رساندن به بخش های دیگر دگرگون کرد. ازسویی با توجه به اخبار منتشرشده در چند ماه گذشته، دانشمندان هم اینک نمونه هایی از چاپگرهای 3 بعدی ساخته اند که قادر به تولید و پرورش اعضای مصنوعی برای انسان هستند.

Paragraphs
کسب
کسب جاودانگی با رهایی از جسم

کالبدهای اندرویدی؛ زندگی در ابر:

لن پیرسون باور دارد؛ ایجاد یک رابط ذهن و رایانه که همه ی مغز را به یک سیستم عامل می پیوندد، بیشترین توفیق را به منظور دست یابی انسان به جاودانگی دارد. تا سال 2050 سامانه های پیشرفته ای ساخته می شوند که به کاربران اجازه می دهند، در خانه ی خود بنشینند و از طریق روبات های انسان نمایی که از راه دور مدیریت می شوند، با محیط اطراف به تعامل بپردازند.

 

پیرسون ادامه داد:

مدت ها پیش از این که بتوانیم سالخوردگی بدنمان را اصلاح کرده، هر زمان که خواستیم آن را جوان نماییم، قابلیت اتصال ذهن خود را به ماشین کسب خواهیم کرد و یک زندگی مؤثر و دل خواه در فضای ابری خواهیم داشت.

 

آزمایش های رابط امروزی انسان و رایانه ثابت کرده اند که بیماران می توانند از این وسیله برای بهبود عملکرد اعضای مصنوعی روباتیک بهره بگیرند. همچنین امکان استعمال آن، برای کار با رایانه نیز وجود دارد. با وجود این، دستاورد بالا، هم اکنون تنها از قابلیت خواندن امواج مغزی برای دست یابی به پاسخ های ساده ی بله و خیر بهره می برد. افزون بر آن، دولت آمریکا، فیس بوک و ایلان ماسک، سرگرم گسترش نمونه هایی از این گونه ادوات هستند که در مواردی حتی مجال درمان آسیب های مغزی را نیز فراهم می کنند.

 

با توجه به تاریخچه ی 20 ساله ی دانش عصب شناسی، پیش بینی دوم آینده پژوه انگلیسی، دور از ذهن به نظر نمی رسد. ازسویی چه بسا فناوری روبات های انسان نما با عملکرد فیزیکی، تا پیش از 2050، قدیمی گردد.

 

زیستن در ماتریکس:

پیرسون در سومین شگرد جاودانگی خود تأکید می کند که بشریت فرصت از بین بردن زندگی فیزیکی را کسب خواهد کرد و می تواند برگزیند که در یک جهان شبیه سازی شده، چگونه به بقای خویش ادامه دهد. این نظریه ی دانشمند انگلیسی، به جنبش هایی که در چند سال گذشته برای نیرومندسازی توان بشر (ابر انسان ها) شکل گرفته اند اشاره دارد.

 

وی اظهار کرد:

انسان در یک جدول زمانی 50 ساله می تواند به مرگ خود پایان دهد. آدمی در آینده، استعداد بارگذاری و ذخیره سازی همه ی ذهن خود را روی یک رایانه به دست خواهد آورد.

 

شاید پیش بینی های لن پیرسون منطقی به نظر برسند؛ اما پرسش های بسیاری را در زمینه ی اخلاقیات به وجود می آورند. برای مثال، آیا پایان دادن به زندگی بیولوژیکی و ورود به فضای ابری، جاودانگی به شمار می روند؟ حتی اگر این چنین سؤالاتی پاسخ داده شوند و بشر به فناوری مورد بحث دست یابد، اطلاعات ذهنی، شخصیتی و زیست شناختی همه ی افراد نامیرا، در مراکز داده ذخیره می شوند. بنابراین یک یورش سایبری به چاپگرهای 3 بعدی، یا مراکزی که وظیفه ی حفظ پایندگی دارند، چه پیامدهایی به دنبال خواهد داشت؟ درصورت بروز نقص فنی چطور؟ آیا داده های از دست رفته، قابل بازیابی هستند؟ یا کاربران خواهند مرد و به دست فراموشی سپرده می شوند؟ چه کسی قوانین این حوزه را تعیین خواهد کرد؟ چه تضمینی وجود دارد که شخیصت یک فرد به وسیله بازیگران بد، دستکاری نشود؟!

تازه ترین ها

واتس‌اپ به‌زودی به قابلیت ساخت چت‌بات هوش مصنوعی سفارشی مجهز می‌شود

واتس‌اپ درحال آزمایش قابلیت ساخت چت‌بات‌های هوش مصنوعی شخصی‌سازی‌شده برای کاربران است.

اینستاگرام،
1403/10/24 - 09:20- فیس بوک

اینستاگرام، واتساپ و فیسبوک قطع می‌شوند؟

صفحات و کانال‌های بسیاری با انتشار یک متن مدعی شده‌اند که بر اساس اطلاعیه شرکت متا نرم افزارهای اینستاگرام، واتساپ و فیسبوک به زودی دچار قطعی سراسری می شوند!

هوش
1403/10/24 - 09:19- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی چه شغل‌هایی را در آینده رشد می‌دهد؟

مجمع جهانی اقتصاد پیش بینی می‌کند مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند آنها را جایگزین کند به شدت رشد می‌کنند و تقاضا برای مهارت‌ها جهت اتوماسیون مشاغل با این فناوری نیز اوج می‌گیرد.