about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کارشناسان آمریکایی به کنگره می‌گویند که چین نیروهای نظامی ما را نابینا و ناشنوا کرده است و ما باید نیروی سایبری نظامی برای کمک به بازدارندگی چین ایجاد کنیم.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مدیر اجرایی سابق کمیسیون سولاریوم فضای سایبری آمریکا روز پنجشنبه شهادت داد که ایالات‌متحده باید ایجاد یک نیروی سایبری مستقل، مشابه نیروی فضایی را برای مقابله با چالش‌های نامتقارن و فناوری که چین برای برهم زدن رویکرد آمریکا به جنگ ایجاد کرده است، در نظر بگیرد.

دریاسالار بازنشسته مارک مونتگومری و عضو کنونی بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها در سخنان افتتاحیه خود در برابر کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان درباره سایبر، فناوری نوآورانه و سیستم‌های اطلاعاتی گفت:

افسران ارشد فرماندهی سایبری 12 ساله ایالات‌متحده معیارهای خوبی برای سنجش آمادگی ارائه کرده‌اند؛ اما نیروها از نظر آموزش و تجهیز آن‌ها را برآورده نمی‌کنند.

او افزود:

سطح آمادگی ما نسبتاً همان چیزی است که شش سال پیش بود.

مونتگومری تلویحاً به پشتیبانی چین از نیروهای سایبری خود در این شش سال اشاره کرد.

مونتگومری در اظهارات خود گفت: نیروهای سایبری ایالات‌متحده در سازمان‌دهی، آمادگی و آموزش در سراسر نیروهای نظامی ناسازگار هستند. علاوه بر این، با وجود تغییرات قابل‌توجه در تهدیدات سایبری، حجم خدمات به نیروهای مأموریت سایبری از زمان توافقات اولیه در سال 2012 تغییر محسوسی نداشته است.

او همچنین از کنگره خواست تا با دقت بیشتری به آنچه دستیار جدید وزیر در سیاست سایبری برای انجام بهتر مسئولیت‌های خود نیاز دارد، نگاه کند.

دیوید بروس، مدیر سابق کمیته نیروهای مسلح سنا گفت: چین با تلاش و پشتکار خود نیروهای نظامی ایالات‌متحده را در هر درگیری ناشنوا، لال و کور کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.