کاربران، 56 مادهقانون جرائم رایانهای را مطالعه کنند
به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ معاون امور بینالملل و حقوقی پلیس فتا گفت برای نخستین بار در ایران در دهه 1370 به جرائم رایانهای توجه شد و در آن اکثر جرائم مثل جعل اسکناس از طریق رایانهها اتفاق میافتاد.
سرهنگ حسین رمضانی با بیان اینکه در دهه 80 جرائم رایانهای تکامل بیشتری گرفت، گفت: این تکامل بهگونهای بود که قانونگذاران به این نتیجه رسیدند که برای مقابله و پیشگیری از جرائم سایبری تدابیری بیندیشند.
وی با اشاره به قانون تصویبی مجلس در خرداد 88 برای مقابله با جرائم سایبری تصریح کرد: امروز پلیس فتا طبق این قانون به وظایف خود عمل میکند.
سرهنگ رمضانی گفت: در برخی کشورهای پیشرفته دنیا، قانون خاصی برای مقابله با جرائم سایبری وجود ندارد و از قوانین پیشین خود استفاده میکنند این در حالی است که کشور ما برای مقابله با جرائم سایبری قانون خاصی دارد و استانداردهای بینالمللی در این قانون لحاظ شده است.
معاون امور بینالملل و حقوقی پلیس فتا ادامه داد: پیدایش جرائم سایبری در کشور ما عقبه طولانی ندارد و عمر این جرائم به اوایل دهه 80 برمیگردد اما بعد تصویب قانون بازدارندگی خوبی را شاهد بودیم.
وی با اشاره به وجود 56 ماده قانون جرائم رایانهای به کاربران توصیه کرد: تمام هموطنان که از فضای سایبر استفاده میکنند حتماً این قوانین را مطالعه کنند تا از روی ناآگاهی اعمالی خلاف قانون انجام ندهند.
سرهنگ رمضانی افزود: سازمانهای کشور مخصوصاً قسمتهای iT دستگاهها حتماً قوانین فضای سایبر را مطالعه کنند تا ناخواسته جرمی را متحمل نشوند.