about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

چین و امریکا، توافق سایبری؟

به نظر می‌رسد توافق رئیس جمهور پیشین امریکا و شی جین پینگ در مورد اقدامات هکری علیه یکدیگر عمر کوتاهی داشته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ باراک اوباما و شی جین‌پینگ (Xi Jinping)، رئیس جمهور چین در سال 2015 در مورد توقف هک کردن کسب و کارهای خصوصی در کشورهای یکدیگر به توافق رسیدند؛ اما به نظر این قرارداد برای مدت کوتاهی کار کرده است.

اکنون، مقامات آمریکایی در خصوص اثربخشی این صلح موقت مسائلی مطرح کرده‌اند.

راب جویس (Rob Joyce)، مشاور ارشد آژانس امنیت ملی در کنفرانس امنیت سایبری آسپن (Aspen) در ماه نوامبر امسال گفت:

بدیهی است که چین فراتر از مرزهای توافق منعقد شده میان 2 کشور قرار دارد. ما کاملاً شاهد تغییر رفتار آنها در سال گذشته بوده‌ایم و اکنون بسیار نگران هستیم.

پیمانکاران دفاعی و مقامات ارشد دولت ترامپ، چین را به نقض توافق میان اوباما و شی و پکن را به هک شرکت‌های خصوصی آمریکایی متهم کرده‌اند. برخی کارشناسان معتقدند که این کار باعث حملات سایبری و اقدامات قانونی بیشتر از سوی ایالات متحده می‌شود.

سفارت چین در واشنگتن، هنوز پاسخی به این ادعا نداده است. اتهامات مطرح شده، به دلیل افزایش تنش بین پکن و واشنگتن مطرح شده‌اند؛ به گفته کارشناسان، این 2 رویداد مرتبط هستند.

راس راسیچی (Ross Rustici)، مدیر ارشد اطلاعات تهدید در شرکت امنیت سایبری «Cybereason» در گفتگو با وبگاه تخصصی «Fifth Domain» اعلام کرد:

در حالیکه جنگ تجاری میان چین و آمریکا آغاز شده است، پکن انگیزه مالی برای هک کسب و کارهای آمریکایی و سرقت مالکیت معنوی دارد. چینی‌ها به دلیل ترس از تحریم‌ها و تعرفه‌های جدید گمرکی روی محصولاتشان، از توافق سال 2015 خارج شده‌اند؛ اما پس از آنکه دونالد ترامپ جنگ تجاری را با پکن آغاز کرد، چین فهمید که شرکت‌هایش به هر حال جریمه شده‌اند و بنابراین هک کردن بخش خصوصی آمریکا را افزایش داد.

راسیچی اظهار داشت:

اتهام اخیر چین، مبنی بر دزدی اطلاعات معنوی آمریکا کمی برای این بازی دیر شده است؛ شرکت‌های فناوری پیشرفته اهداف مناسبی برای هکرهای چینی هستند.

گرگ کلارک (Greg Clark)، مدیر اجرایی سیمنتک در رویداد آسپن بدون اشاره به نام کشوری که عملیات‌ها را انجام داده بود، توضیح داد که شرکت وی شاهد حضور عوامل مخرب دولتی برای کنترل شبکه های برق در ایالات متحده بوده‌اند؛

مدیران اجرایی شرکت لاکهید مارتین، در ماه اکتبر امسال مدعی شدند که دولت چین پیمانکاران دفاعی آمریکا را در انتهای زنجیره تأمین هدف قرار داده و اسرار آنها را به سرقت برده‌اند.

به گفته وزارت دادگستری ایالات متحده، دولت ترامپ نیز با اقدامات قانونی و اقتصادی به هک چینی‌ها پاسخ داده است. از سال 2017، دولت فدرال 3 نفر را متهم به جاسوسی برای چین کرده است و 5 نفر دیگر نیز به جرم دزدی تحت تعقیب هستند. کارشناسان براین باورند که هر 2 کشور راهبردهای کنونی خود را در آینده ادامه خواهند داد.

جویس اعلام کرد:

متهم کردن هکرهای چینی و بازگرداندن آنها به ایالات متحده، حاوی این پیغام مهم است که عواقبی برای مجرمان در فضای سایبری وجود دارد. آمریکا، روی خارج کردن زیرساخت‌های مورد استفاده هکرهای دولتی و نمایش ابزارهای آنها تمرکز کرده است.

آدام سیگال (Adam Segal)، مدیر برنامه فضای سایبری در شورای روابط خارجی به وبگاه Fifth Domain گفت:

در آینده نیز هک بیشتر چین و متهم شدن آنها از سوی آمریکا ادامه خواهد داشت. یک سؤال پاسخ نداده شده، این است که آیا چین و ایالات متحده هنوز هم می‌توانند روی مسائل سایبری مانند: درگیری یا جرایم سایبری با یکدیگر همکاری کنند؟

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.