چین هدف حملات سایبری هکرهای خود قرار گرفت
به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بررسیها ننشان میدهد بسیاری از گروههای هکری چینی فعالیت مخرب خود را روی زیرساختهای هند اجرا کردهاند بااینوجود که گروههای هکری تحت حمایت کشور چین فعالیت خود را مطرح کردهاند این در حالی است که وضعیت جغرافیایی و سیاسی در منطقه هند و اقیانوس آرام باعث ایجاد این تنشها شده است.
امروزه برای شرکتهای هندی این سؤال پیش میآید که از طرف کدام کشور مورد هجوم قرارگرفتهاند و تهدیدات صورت گرفته دارای چه نوع چشماندازی هستند. در این میان کارشناسان فایر آی بر این باورند که سازمانها قادر به تأمین امنیت خود بهطور کامل نیستند و باید با استفاده از گروهها و شرکتهای فعال در این حوزه فعالیت خود را پیش برده و در برابر این حملات جلوگیری کنند.
کارشناسان فایر آی اینگونه اعلام کردند که چین و کشورهای همسایه همچنان در حال ادامه اختلافات سیاسی هستند، بهویژه با هند، کره جنوبی، ژاپن، فیلیپین، ویتنام و دیگر کشورهای جنوب شرق آسیا که در سال 2017 افزایش گروههای غیرتجاری و غیر روسی بر این باورند که این اقدامات در سال 2018 روند رو به رشدی را خواهند داشت.
اخیراً گزارشی از فعالیتهای گروه APT33 منتشرشده است که ایران را متهم حمله به زیرساختهای عربستان، آمریکا و اسرائیل کرده است.
در این میان باج افزارها رشد چشمگیری در سال 2018 خواهند داشت و این خود نشاندهنده بهروزرسانیهای سیستمها را در پیش دارد.
در این میان سایر روشهایی که در سال 2018 موردتوجه قرار میگیرند میتوان به حملات فیشینگ هدفمند اشاره کرد. در این میان به کاربران توصیه میشود که در برابر تهدیدات ظاهراً ساده هم آمادگی لازم را داشته باشید و نحوه فعالیت آنها را کنترل کنید.
در ادامه باید به این نکته توجه کرد که باوجود رشد و محبوبیت ارزهای دیجیتال بدافزارهایی که از این ارزهای ناشناس استفاده میکنند روزبهروز فعالیت خود را بیشتر کرده و در دسترس قرار دارند.
در سال 2018 یکی از مهمترین و قابلتوجهترین فعالیت بدافزارها میتوان به سرقت رمز عبور کیفهای الکترونیکی اشاره کرد.