about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

چینی‌ها در سال‌های اخیر به کمک کلان داده‌ها، در فناوری تشخیص چهره و هوش مصنوعی پیشرفت زیادی داشته اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ جدیدترین گزارشات حاکی از این است که پژوهشگران چینی نرم افزاری را به کمک هوش مصنوعی توسعه داده‌اند که می‌تواند حالات چهره و امواج مغزی را به دقت تجزیه و تحلیل کند تا بررسی کند که آیا افراد به "اندیشه‌ها و آموزه‌های سیاسی" توجه دارند یا خیر.

به گفته خبرنگار دیدی تانگ (Didi Tang)، این سیستم توسط محققان مرکز جامع علوم ملی Hefei توسعه یافته است. او می‌گوید که این فناوری در مقاله‌ای که در اول ژوئیه منتشر و پس از مدت کوتاهی حذف شد، به صورت مفصل شرح داده شده بود.

طبق مقاله مذکور، این سیستم می‌تواند نحوه پذیرش اندیشه‌ها و آموزش‌های سیاسی را مشخص کند و همچنین، داده‌های واقعی را برای آموزش فکری و سیاسی فراهم کند تا بتوان آن را بهبود بخشید.
سال گذشته نیز خبری منتشر شد که نشان می‌داد چین با استفاده از هوش مصنوعی، سیستمی را ایجاد کرده است که می‌تواند با دقت بیش از ۹۷ درصد جرایم را بررسی کند. این سیستم که با استفاده از ۱۷ هزار پرونده واقعی از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ آموزش دیده، قادر به شناسایی هشت جنایت رایج در شانگ‌های چین است. این اتهامات شامل جعل کارت اعتباری، جرایم مربوط به قمار، رانندگی خطرناک، دزدی، کلاهبرداری و آسیب‌رساندن عمدی و ممانعت از انجام وظایف است.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.