about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

چشم انداز هوش مصنوعی پنتاگون در 2019

وزارت دفاع آمریکا در جهت نگاه داشتن این کشور به عنوان رهبر انقلاب بعدی فناوری، سامانه های مجهز به هوش مصنوعی ارتش را توسعه بدهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «c4isrnet»؛ هوش مصنوعی به سرعت در حال پیشرفت بوده و به تمام جنبه های زندگی روزمره ی انسان وارد می‌شود.

بر اساس گزارش وزارت دفاع آمریکا، داده ها به عنوان خون در جریان رگ های هوش مصنوعی، به ابزارها و آسیب پذیری های میدان نبرد امروزی تبدیل شده اند.

روبرت اشلی (Robert Ashley)، مدیر سازمان اطلاعات دفاعی، در کمیته ی اطلاعات سنا (Senate Intelligence Committee) شهادت داد، هوش مصنوعی عملیاتی به قابلیتی کلیدی در نبردهای آینده تبدیل خواهد شد. با وجود این بسیاری از افراد حاضر در جوامع دفاعی، نگران این موضوع هستند که آمریکا در رقابت هوش مصنوعی در حال از دست دادن پیشتازی خود در مقابل کشورهایی مانند روسیه و چین است.

در گزارشی که مدتی قبل در حوزه ی یاد شده منتشر شده بود، آمده است، زمان آن رسید ارتش آمریکا تصمیم بگیرد، آیا قصد رهبری اتقلاب بعدی را دارد یا می خواهد به یک قربانی در آن تبدیل بشود. به همین منظور بودجه ی درخواستی وزارت دفاع برای سال 2019، پنجره ای از فرصت های جدید را به روی رهبران هوش مصنوعی باز می کند.

 

آموزش:

نیروی هوایی، دریایی و زمینی آمریکا در زمان برگزاری آموزش ها، قابلیت های هوش مصنوعی را درک می کنند.

نیروی هوایی می خواهد در سال 2019، 87 میلیون دلار را روی آزمایش های خود سرمایه گذاری کند. هدف از این کار قرار دادن هوش مصنوعی های عملیاتی در میان انواع دیگری از فناوری، به منظور آزمایش بازی جنگ، شبیه سازی و بررسی های میدانی است.

نیروی دریایی 13.5 میلیون دلار را در برنامه ای به نام «پیشرفت های سریع هوش مصنوعی، نوع زمین و جمع آوری محیط » سرمایه گذاری خواهد کرد. هدف این طرح استفاده از روش های هوش مصنوعی برای ساخت بازی هایی است که مهارت های پیچیده ی جنگی و تصمیم گیری را آموزش می دهد. در قالب این پروژه ابزارهای آموزشی برای عملیات جنگ الکترونیک و محیط های رقابتی سایبری افزایش می یابند.

نیروی زمینی نیز در سال 2019، مبلغی معادل 6.5 میلیون دلار را به «موسسه فناوری های خلاق» (Institute for Creative Technologies)، یک موسسه ی تحقیقاتی واقع در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی اختصاص خواهد داد. هدف این موسسه حمایت از تمرین و آمادگی نیروی زمینی با تحقیق در زمینیه های شبیه سازی، واقعیت ترکیبی، واقعیت مجازی، هوش مصنوعی، گرافیک رایانه ای و علوم یادگیری است.

گروه تحقیقاتی یاد شده روی پروژه هایی مانند «رابط انسان-انسان مجازی» (Human-Virtual Human Interaction project) که از طریق هوش مصنوعی تقویت می شود، کار می کند.

نیروی زمینی 6 میلیون دلار دیگر را نیز روی فناوری های آموزشی پزشکی سرمایه گذاری می کند. این کار با هدف استفاده از الگوریتم های هوش منصوعی به منظور شناسایی بهتر هدف، نسل بعدی مغناطیس سنج ها، شبیه سازی سه بعدی زمین با وضوح بالا و گرایش سلاح صورت می گیرد.

 

سامانه های مبارزه

نیروی دریایی آمریکا، هوش مصنوعی را به عنوان ابزاری نوید بخش در زمینه ی هنر جنگ در نظر می گیرد. نیروی دریایی بودجه ای 49 میلیون دلاری را برای برنامه ی «توسعه سریع نمونه اولیه» (Rapid Prototype Development) خود در سال 2019 درخواست کرده است. هدف این طرح تمرکز بر افزایش سرعت توسعه ی نمونه ی اولیه از فناوری سامانه های جنگی و نوآوری های مهندسی است.

هوش مصنوعی، جنگ افزار انرژی هدایت شده (directed energy weapons)، هایپرسونیک و یادگیری ماشینی از فناوری های موجود در فهرست برنامه بالا هستند. به علاوه نیروی دریایی قصد دارد با بهره گیری از فناوری های محاسباتی هوش منصوعی، سامانه های مبارزاتی زیردریایی ها را بهبود بدهد.

واحد تفنگداران دریایی آمریکا دیدگاه خاص خود را از برنامه ی توسعه سریع نمونه اولیه دارد. رهبران این واحد درخواست 7.1 میلیون دلاری را برای برنامه ی خود کرده اند. در قالب این برنامه به تازگی سامانه های گروهی خودمختاری توسعه داده شده اند که قابلیت حمله ی آن با هوش مصنوعی ترکیب شده است تا آگاهی موقعیتی و قدرت تصمیم گیری بهبود پیدا کند.

 

خودمختاری روبات ها

پنتاگون به منظور انجام چندین پروژه در حوزه ی هوش مصنوعی و بهبود خودمختاری روبات ها بودجه درخواست کرده است. این وزارت خانه برنامه ای 4.6 میلیون دلاری را به منظور بهبود فهم روبات ها از محیط اطراف و کنترل هوشمندانه اختصاص داده اند. نیروی زمینی از این برنامه با عنوان «فراهم کردن امکان خودمختاری برای سامانه های آینده و تغییر نوع رفتار با توجه به موقعیت تاکتیکی » یاد می کند.

یکی دیگر از برنامه ها ارزشی معادل 4.6 میلیون دلاری داشته و روی بهبود خودمختارسازی سامانه های روباتیک تمرکز دارد. در نهایت می توان به طرحی 9.5 میلیون دلاری اشاره کرد که روی گسترش قابلیت های خودمختاری، سودمندی و قابل حمل بودن روبات های کوچک با کاربردهای نظامی تمرکز دارد. این پروژه همچنین روی بهبود اطلاعات، عملکرد زیستی و تحرک قدرتمند تمرکز دارد که به ابزارها اجازه می دهد به عنوان محصولی موثر برای سربازان پیاده عمل کند.

نیروی زمینی آمریکا در متن بودجه ی درخواستی خود نوشته است:

برای اطمینان از این که سامانه های خودمختاری آینده قادر به ارائه ی شفافیت در فرآیندهای شناختی خود هستند، روش های ارزیابی هوش مصنوعی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.