چشم انداز سلاح های خودمختار روسیه
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «c4isrnet»؛ در میدان های نبرد، فشار دادن ماشه ی اسلحه مسئولیت سنگینی را به دنبال دارد. با وجود این به نظر می رسد در نبردهای آینده تصمیم گیری در رابطه فشرده شدن ماشه آخرین مسئولیتی باشد که به انسان ها سپرده می شود و دیگر وظایف را روبات ها برعهده می گیرند.
میخائیل مدودف (Mikhail Medvedev)، مدیر موسسه روباتیک دانشگاه فدرال جنوبی در روستوف روسیه گفت:
امروزه، اپراتورها بیشتر تصمیم های مرتبط با روبات های موجود را می گیرند. در آینده پهپادهای ارتشی همه ی وظایف را به جز شلیک نهایی برعهده خواهند گرفت.
دیدگاه مذکور با توجه به چشم انداز روسیه مطرح شد که بیشتر ارتش این کشور را تا سال 2030 روبات ها تشکیل می دهند.
مدودف اشاره کرد، به نظر می رسد آینده سامانه سلاح های خودمختار از روند کنونی نشئت می گیرد و روسیه باید از ابتدای سال 2023 این گونه جنگ افزارها را به کاربگیرد. برای نمونه می توان به جنگ افزار «Uran-9» اشاره کرد که یک تانک زرهی خودمختار است و آزمایش های اولیه آن در سوریه انجام شد.
وی همچنین از مسابقات دانشجویی با تمرکز روی طراحی روبات های نظامی جدید نیز پشتیبانی می کند. این مسئله باعث به وجود آمدن روابط صنعتی جدیدی می شود که در طول دهه های گذشته از آن استفاده نشده است.
براساس نقشه راه اعلام شده از سوی مقام مذکور، سهم فناوری ها و سلاح های خودمختار از ارتش روسیه در شهر روستوف رو به افزایش است. مدرن سازی سلاح ها در دهه ی آینده یک رقابت نظامی موازی را به وجود خواهد آورد که در آن کشورها به توسعه ی تجهیزات مشابه با دکترین های متفاوت به وجود می آورد. در چنین شرایطی حتی اگر ماشین ها به خوبی کار نکنند، هدف نهایی سلاح های خودمختار در میدان نبرد و شیوه ی مبارزه ی آنها، برای شکل دهی به راهبردهای دیگر کشورها کافی است.