چالش های پیش روی انتخابات آمریکا
به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ پیش از برگزاری انتخابات ایالات متحده اتفاقات مختلفی توسط کار شناسان سایبری مورد بررسی قرار گرفت.
کارشناسان امنیت سایبری اظهار کردند که سامانه های انتخاباتی به ویژه سیستم های انتخابات الکترونیک این کشور ایمن سازی شده اند. اما در همین زمان ها بود که خبرهایی مبنی بر سرقت اطلاعات رای دهندگان یکی از ایالات آمریکا منتشر شد.
بگاه زد دی نت (zdnet) خبر منتشر کرد که در آن آمده بود، هکرها اطلاعات رأی دهندگان ۱۹ ایالت آمریکا را برای فروش گذاشتند. این اطلاعات که شامل اسم و فامیل، تلفن، آدرس و سابقهی رأی دهی است که به مبلغ ۴۲ هزار دلار برای فروش قرارگرفته است.
این خبر در حدود 2 هفته پیش از برگزاری انتخابات میان دوره ای ایالات متحده در سال 2018 منتشر شده که اطلاعات میلیون ها رأی دهنده آمریکایی سرقت شده است.
محققان امنیتی اعلام کرده اند سوابق اطلاعات ۳۵ میلیون رای دهنده آمریکایی یک ماه قبل از شروع انتخابات مجلس نمایندگان آمریکا برای فروش در یک فروم آنلاین دارک وب عرضه شده است. گفتنی است این اطلاعات مربوط به ۱۹ ایالت این کشور بوده است.
در بخشی دیگر اتهاماتی به کشورهایی از جمله روسیه وارد شد که این کشورها قصد مداخله در برگزاری انتخابات آمریکا را دارند که البته کارشناسان امنیتی سایبری آمریکا مدعی شدند از آمادگی لازم جهت برقراری امنیت انتخابات برخوردارند.
مقامات ایالات متحده از وقوع حملات سایبری در بازه زمانی برگزاری انتخابات بسیار نگران هستند. از طرفی دیگر آنها معتقدند برخی رفتار های سایبری، موجب ایجاد موج جدید از عملیات روانی خواهد شد. از این رو موضوع اخبار جعلی و تاثیر آنها روی نتیجه انتخابات مورد بررسی قرار گرفت.
در این زمینه وبگاه (neweurope) ابراز نگرانی کرد و به این موضوع اشاره کرد که انتشار اخبار جعلی در فضای مجازی به ویژه در شبکه های اجتماعی به صورت غیر مستقیم می تواند روی نتیجه انتخابات تاثیر گذار باشد. شبکه های اجتماعی متهم ردیف اول انتشار خبرهای جعلی هستند. در واقع شبکه های اجتماعی با انتشار خبرهای مختلف گاهی مخاطبان را به ورطه قضاوت ها با تصمیم گیری های اشتباه می کشانند.