چالشهای صنعتی شدن اینترنت اشیا به علت ناامنی
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از زد دی نت، هکرها و خلافکاران دنیای مجازی به طور پیوسته به زیرساخت های اینترنت اشیا حمله می کند و لذا بیم آن می رود افزایش استفاده از این فناوری در جهان اختلال های زیادی ایجاد کند.
بررسی های موسسه امنیتی باراکودا نشان می دهد ۹۴ درصد از سازمان های صنعتی بزرگ جهان در ۱۲ ماه اخیر حداقل با یک رویداد امنیت سایبری مواجه بوده اند که از جمله آنها می توان به حملات دی او اس، دسترسی غیرمجاز به شبکه های داخلی، به خطر افتادن زنجیره تامین کالاها، حملات باج افزاری و غیره اشاره کرد.
این حملات بر روند عملیات صنعتی این شرکت ها و سازمان ها تاثیر منفی گذاشته است. به عنوان مثال روند فعالیت ۴۳ درصد از شرکت هایی که مورد حملات سایبری قرار گرفته اند به مدت دو روز مختل شده است و در مورد ۱۹ درصد شرکت ها این اختلال سه روز و بیشتر طول کشیده است. به طور متوسط هر سازمان به ۱.۸۴ روز برای بازگرداندن فعالیت های خود به حالت عادی نیاز داشته است.
تقریباً نیمی از شرکت هایی که مورد حملات سایبری قرار گرفتند، گزارش کردند که تأثیر متوسطی را احساس کرده اند و تعداد زیادی دستگاه یا چندین مکان تحت تأثیر قرار گرفتهاند. این تحقیق نشان داد که ۱۱ درصد از شرکت های مورد حمله معتقد بوده اند حملات تأثیر «قابل توجهی» داشته و منجر به خاموش شدن کامل همه دستگاهها در همه مکانها شده اند، در حالی که ۳۶ درصد گفتهاند که این نقض تأثیر کمتری داشته و تنها چند دستگاه تحت تأثیر قرار گرفتهاند. ۵ درصد هم مدعی شده اند حملات هیچ تاثیری نداشته است.
در حالی که به نظر میرسد سازمانهای صنعتی از اهمیت امنیت سایبری آگاه هستند، بسیاری از آنها در تلاش هستند تا یک استراتژی کامل امنیت سایبری را اتخاذ کنند. ۹۶ درصد این شرکت ها میگویند سرمایهگذاری بیشتری برای ایمن کردن اینترنت اشیا لازم است.