about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ دبیر شورای امنیت روسیه، نیکلای پاتروشف (Nikolai Patrushev)، در مصاحبه با شبکه خبری روسیه 24 اعلام کرد که روسیه بر لزوم معرفی یک مجموعه قوانین امنیت سایبری تاکید می‌ورزد. وی اضافه کرد: «ما به گسترش قوانین رایج رفتاری در عصر اطلاعات علاقمندیم. البته این نظر مخالفانی هم دارد.» به عقیده پاتروشف، کشورهایی وجود دارند که فکر می‌کنند می‌توانند وظایف خاصی را به طور مستقل حل کنند اما در عین حال می‌دانند که حوزه تاثیرگذاری آنها نیز تا حد معینی عمل می‌کند. وی اضافه کرد که این کشورها تاکنون نپذیرفته‌اند که قواعد رایج، محتاج توسعه تفصیلی است.

 


پاتروشف گفته است: «گمان می‌کنم که هنوز در این عرصه باید اقدامات زیادی انجام دهیم و منتظر زمان معینی باشیم. آن کشورها نیز به زودی به همین نتیجه‌ای خواهند رسید که ما رسیده‌ایم زیرا تضمین امنیت سایبری به تنهایی و به طور مستقل بسیار دشوار است.» او خاطرنشان ساخت که روسیه منتظر اجماع نهایی نمی‌نشیند و در صدد است کار خود را در این حوزه شروع کند. پاتروشف توجه همگان را به این واقعیت جلب کرد که روسیه بر لزوم طراحی یک مجموعه قواعد رایج بازی اصرار می‌ورزد.

 


پاتروشف اظهار داشت: «ما به این نوع انتقال اطلاعات اصرار داریم و می‌خواهیم اطلاعاتی که قرار است منتشر شود، به گونه‌ای هدفمند باشد که خشونت ترویج نشود و محملی برای ارتکاب جرم نیافریند. همچنین، این اطلاعات نباید مشوق خودکشی باشد، مخصوصا در بین کودکان. این قانونی است که پیشنهاد ماست.» پاتروشف با صحبت درباره حملات سایبری صورت گرفته در 12 مه، بر این نکته تاکید کرد که مرکز هماهنگی جلوگیری از حملات سایبری هنوز تصمیمات نهایی را اتخاذ نکرده است. پاتروشف پیش از این خبر داده بود که حملات سایبری واناکرای، بیش از دویست هزار کاربر را در صد و پنجاه کشور تحت تاثیر قرار داده است.

 


در تاریخ دوازدهم مه، هکرها تلاش کردند تا به رایانه‌های دارای سیستم عامل ویندوز در هفتاد و چهار کشور حمله کنند. مجموع 45.000 حمله سایبری باج افزاری در سرتاسر دنیا رخ داد و اکثر این حملات، رایانه‌های روسیه را هدف گرفته بود. هکرها برای بازگرداندن فایل‌های قفل شده، درخواست بیت کوین می‌کردند. برخی گزارش‌ها می‌گویند هکرها از ابزارهای تولید شده توسط سازمان امنیت ملی امریکا برای حمله بهره برده‌اند. رایانه‌های وزارت شرایط اضطراری روسیه، شرکت راه آهن روسیه و یکی از بانک‌های بزرگ این کشور یعنی اسبربانک، به همراه اپراتورهای مخابراتی مگافون (Megafon) و ویمپلکام (Vympelcom) مورد حمله قرار گرفتند. بانک مرکزی روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که حملات سایبری به بانک‌های این کشور هیچ خسارتی در پی نداشته است.

 

 

تازه ترین ها
تعدیل
1403/12/07 - 21:13- هوش مصنوعي

تعدیل نیرو در آمریکا و تأثیر آن بر هوش مصنوعی این کشور

تعدیل نیرو در آمریکا می‌تواند تحقیقات ایمنی هوش مصنوعی در این کشور را کاهش دهد.

نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.