about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

پس از هک شدن مؤسسه فناوری برجسته اسرائیلی تکنیون، هکرهای دارک‌بیت اطلاعیه‌ای منتشر کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پس از هک شدن مؤسسه فناوری برجسته اسرائیلی تکنیون (Technion)، هکرهای دارک‌بیت (DarkBit) اطلاعیه‌ای منتشر کردند که علامت سؤال‌های جدیدی را ایجاد کرد :

«ما تکنیون، هسته تکنولوژیک رژیم آپارتاید را هک کردیم. آنها باید تاوان دروغ‌ها و جنایات، نام و ننگ خود را بدهند.  آنها باید هزینه اشغال، جنایات جنگی علیه بشریت، کشتار مردم (نه تنها اجساد فلسطینی‌ها، بلکه روح اسرائیلی‌ها) و نابودی آینده و تمام رویاهای ما را بپردازند. آنها باید هزینه اخراج کارشناسان با مهارت بالا را بپردازند.»

هکرها در ادامه نوشتند :

«اگر از اسرائیل حمایت می‌کنید یا هر نوع همکاری و مشارکتی با آن دارید با امنیت خود خداحافظی کنید یا بهای آن را بپردازید.»

بردن اسم اسرائیلی‌ها و اخراج کارشناسان با مهارت بالا این شائبه را ایجاد میکند که افرادی از داخل فلسطین اشغالی و مخالف با سیاستهای نتانیابو و رژیم صهیونیستی این هک را انجام داده باشد یا شاید هم این کار ردگم کنی هکرها باشد.

بنیانگذار سیستم سایبری شاباک، در مورد حمله سایبری به تکنیون گفت که همه چیز هنوز مقدماتی است، اما به نظر یک حمله باج‌خواهی است و ۸۰ بیت‌کوین، در حدود ۲۰ میلیون دلا، درخواست شده است. وی افزود :

«در حال حاضر ما می‌دانیم که بسیاری از سیستم‌ها خاموش شده‌اند و به همه دانشجویان دستور داده شده که از سیستم خارج شوند.»

باید به خاطر داشت که تکنیون نه تنها یک مؤسسه آموزشی بلکه یک مؤسسه تحقیقاتی نیز هست، بنابراین باید دید میزان خسارت وارده چقدر است و آیا سیستم‌های تحقیقاتی مؤسسه آسیب دیده‌اند یا خیر.

Paragraphs
1
1
2
2

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.