پول های بزرگ، استتار بزرگ (بخش چهارم)
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ با اینکه سانچز با امارات متحده عربی رابطه نزدیکی برقرار کرده بود، تحرکاتش در خانه به شدت بررسی می شد. در یک نظرسنجی عمومی که در مورد افسران پلیس نیویورک صورت گرفت، نقض خاصی از قانون مشاهده نمی شد، اما به روشنی مشخص بود روابط میان آژانس جاسوسی خارجی و اداره پلیس محلی ، اعتماد عمومی را از بین می برد.
این افشاگری موجب اعتراض گسترده مردم علیه سازمان های طرفدار آزادی های مدنی شد که بعد از 11 سپتامبر موضوع حریم خصوصی را دنبال می کردند. سازمان سیا ادعا کرد که حامی جاسوسی از شهروندان آمریکایی نیست.
جینجر مك كول (Ginger McCall)، مدیر پروژه بازپرداخت اطلاعات الکترونیکی، به تایمز گفت:
سیا مجاز به دخالت در نظارت داخلی نیست.
هنگامی که برج های دوقلو در سال 2001 در نیویورک سقوط کرد، امارات متحده عربی خود را گرفتار نگرانی هایی در مورد تروریسم بین المللی دید. کشورهای حوزه خلیج فارس بدون آگاهی، به عنوان یک مرکز ترانزیت برای تروریست ها شناخته شده بودند و دو نفر از هواپیمارباها در آن زمان، اماراتی بودند. جان آلترمن (Jon Alterman)، مدیر برنامه خاورمیانه در مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی گفت:
این حملات نقطه عطفی برای امارات بود.
امارات متحده عربی در نظر داشت زیرساخت های اطلاعاتی خود را با کمک غرب بنیانگذاری کند. مقامات امریكا از لحاظ تاریخی به دنبال تسریع ساخت سازه های امنیتی غرب هستند. هنگام تبیین رویکردهای دفاعی خود، امارات متحده عربی کشورهای استرالیا، انگلستان و دیگر کشورهای غربی را مورد بررسی قرار داد.
با این حال، یکی از ناکامی های رویکرد یادشده، این است که امارات متحده عربی راهبردهای خود را خریداری کرد. این راهبرداها را به عنوان نمونه هایی از پازل های ناسازگار و با توجه به کسانی که با کارشان آشنا هستند، فاقد چشم انداز و برنامه ریزی مرکزی تبیین کردند.