about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

پشت پرده گفتگوی سایبری آمریکا-آسه‌آن

در هفته گذشته، ایالات متحده و کشورهای جنوب شرقی آسیا اولین گفتگوی جدید سایبری را انجام دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ چندی پیش، ایالات متحده و کشورهای جنوب شرقی آسیا اولین گفتگوی جدید سایبری ایالات متحده و آسه‌آن را انجام دادند. به دلیل توجه آمریکا و کشورهای جنوب شرقی آسیا به مسائل سایبری در سال‌های اخیر و فرصت‌ها و چالش‌های ذاتی پیشبرد همکاری ملموس در این جبهه، این گفتگو اهمیت ویژه‌ای دارد. پراشانت پارامِسواران (Prashanth Parameswaran)، سردبیر ارشد وبگاه تخصصی « The Diplomat» در واشنگتن در این خصوص مقاله‌ای نوشته که بدین شرح است:

«در ایالات متحده و آسیای جنوب شرقی و همچنین در روابط گسترده‌تر این کشور با آسه‌آن، حوزه سایبری بیشترین توجه را به خود جلب کرده است. مسائل سایبری برای هر 2 طرف منفعت دارد، زیرا کشورهای جنوب شرقی آسیا به دنبال ایجاد توانایی مدیریت فرصت‌ها و چالش‌های ارائه شده از سوی اقتصاد دیجیتال و ایالات متحده و سایر کشورهای همفکر به دنبال شکل دادن به قوانین در مناطقی مانند نسل پنجم و پیشرفت ظرفیت‌سازی هستند. مسائل سایبری و دیجیتالی از سوی هر 2 طرف حائز اهمیت هستند، خواه از منظر آسه‌آن در آسیا و اقیانوسیه یا راهبرد آزاد و باز ایالات متحده که دارای یک مشارکت امنیت سایبری و اتصال دیجیتالی (DCCP) مشخص است.

میان ایالات متحده و آسیای جنوب شرقی، همکاری سایبری به‌صورت فزاینده‌ای صورت گرفته است. آمریکا در بسیاری حوزه‌های مرتبط سایبری و فناوری اطلاعات و ارتباطات از طریق برنامه آموزشی کشور سوم سنگاپور-ایالات متحده یا ایجاد مراکز و تأسیسات جدید سایبری با کشورهای آسیای جنوب شرقی همکاری داشته است. نوامبر گذشته، واشنگتن و آسه‌آن به‌صورت جداگانه بیانیه‌ای صادر کردند. این بیانیه در مورد همکاری امنیت سایبری، شامل اقداماتی برای تقویت همکاری از جمله پیشبرد ظرفیت‌سازی، در نظر گرفتن اقدامات اعتمادسازی و ترویج قوانین رفتار مسئولانه دولتی در فضای سایبری بود.

همکاری سایبری اخیر آمریکا-آسه‌آن با برگزاری یک مکانیسم جدید بین 2 طرف بار دیگر در کانون توجهات قرار گرفت. ایالات متحده و کشورهای جنوب شرقی آسیا گفتگوی سیاست سایبری را اوایل ماه اکتبر 2019 برگزار کردند و این نشست طبق روال هر ساله در هفته سایبری بین‌المللی سنگاپور از اول تا سوم اکتبر برگزار شد.

در نشست فوق با حضور ایالات متحده و لائوس به مجموعه مسائل سایبری از جمله پتانسیل فناوری بی‌سیم نسل پنجم (5G)، اقتصاد دیجیتال و ظرفیت‌سازی سایبری اشاره شد. براساس متن بیانیه صادر شده، کشورها به تبادل دیدگاه‌های خود در مورد اولویت‌های ملی سایبری، مسائل محیط سایبری بین‌المللی، همکاری مشترک در اماکن بین‌المللی و اولویت‌های ایجاد ظرفیت سایبری در منطقه می‌پردازند و برگزاری نشست نشانگر مشارکت قوی و چشم‌انداز مشترک یک محیط فناوری اطلاعات ارتباطات (ICT) امن، باز، قابل تعامل و اعتماد برای افزایش کارآیی، نوآوری، ارتباطات و رونق اقتصادی است.

در گفتگوی جدید، هر 2 طرف احتمال تشکیل دومین نشست تکراری را در سال 2020 بیان کردند. با این وجود، به دلیل اهمیت مسائل سایبری برای آمریکا و آسه‌آن، این همکاری برای نظارت و ارزیابی در ماه‌ها و سال‌های آینده از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.»

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.