about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

محققین امنیت سایبری Cleafy از تروجان اندرویدی جدیدی به نام SharkBot پرده برداری کردند که سرویس های بانکی و اپلیکیشن های ارز دیجیتال را هدف قرار می دهد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققین امنیت سایبری Cleafy از تروجان اندرویدی جدیدی به نام“SharkBot” یا همان شارک بات پرده برداری کردند که با بهره گیری از ویژگی های دسترسی موجود بر روی دستگاه ها، داده های احراز هویت سرویس های بانکی و ارز دیجیتال ایتالیا، انگلستان و آمریکا را استخراج می کند.

این بدافزار در جهت حمله به 27 هدف طراحی شده است. 22 مورد از این اهداف، بانک های بین المللی مستقر در ایتالیا و انگلستان و 5 مورد از آن ها اپلیکیشن های ارز دیجیتال در آمریکا هستند. (نام آن ها هنوز فاش نشده است)

این حملات دست کم از اواخر اکتبر 2021 آغاز شده اند و ظاهرا در مراحل ابتدایی توسعه قرار دارند. 

هدف اصلی شارک بات انتقال پول از دستگاه های نا ایمن از طریق تکنیک سیستم های انتقال خودکار است. طبق گفته محققین، مهاجمین می توانند با استفاده از این روش مکانیزم های احراز هویت چند عاملی را دور بزنند.

هنگامی که شارک بات با موفقیت بر روی دستگاه قربانی نصب می شود،مهاجمین می توانند با سوءاستفاده از خدمات دسترسی به اطلاعات حساس بانکی دست پیدا کنند. آن ها در این صورت می توانند حرکات دلخواه خود را بر روی دستگاه آلوده اجرا کنند.

شارک بات مانند دیگر همتایان باج افزاری خود مانند TeaBot و UBEL، در نقاب مدیا پلیر، لایو تی وی یا اپلیکیشن های بازیابی داده و نمایش ممتد پاپ آپ ها به کاربران، در صدد صادر شدن مجوز دسترسی برای سرقت اطلاعات حساس می باشد.

چیزی که این بدافزار را متمایز می کند، بهره برداری آن از تنظیمات دسترسی برای انجام حملات سیستم انتقال خودکار است. عاملین شارک بات می توانند با انجام این حملات مجوز تکمیل خودکار فیلدهای موجود در اپلیکیشن های موبایل بانک را به دست بیاورند و انتقال پول از دستگاه های نا ایمن به شبکه انتقال غیر مجاز پول را کلید بزنند. 

این شیوه انجام عملیات نیاز مهاجمین برای ثبت یک دستگاه جدید برای اجرای فعالیت های جعلی را برطرف می کند و مکانیزم احراز هویت دو عاملی اپلیکیشن های بانکی را دور می زند. 

این بدافزار قابلیت هایی مانند اجرای حملات هم پوشانی، سرقت داده های احراز هویت لاگین و اطلاعات کارت بانکی، فعالسازی کی لاگینگ و به دست گرفتن کنترل کامل دستگاه های نا ایمن دارد. 

هیچ نمونه ای از این بدافزار در فروشگاه رسمی گوگل پلی مشاهده نشده است. 

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.