about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

پردازنده‌های ناهمگن (بخش اول)

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ معماری سیستم‌های ناهمگن (HSA)، نوعی معماری است که در آن واحدهای پردازشی مثل پردازنده‌ها و کارت‌های گرافیک به صورت همزمان به بیت‌های حافظه دسترسی دارند و به صورت بهینه از آن استفاده می‌کنند. از نمونه‌های اولیه این فناوری می‌توان به تراشه‌های روی برد (SoC) یا APU شرکت AMD اشاره کرد. برای استفاده از این پردازنده‌ها نرم‌افزارها نیز باید بهینه شوند تا توسعه‌دهنده‌ها بتوانند برای این پردازنده‌ها برنامه‌نویسی کنند.
این پردازنده‌ها مصرف برق کم و عملکرد بهتری دارند و در حال حاضر در تلفن‌های هوشمند استفاده می‌شوند. با آسان‌تر کردن برنامه‌نویسی  این پردازنده‌ها برای توسعه‌دهنده‌ها، ممکن است از آن‌ها در رایانه‌هایی با قدرت پردازشی بسیار بالا نیز استفاده شوند.
شرکت انگلیسی ایمجینیشن تکنولوجیز (Imagination Techonlohies)، سازنده‌ی تراشه‌های گرافیکی «PowerVR» که در تلفن‌های هوشمند آیفون از آن استفاده می‌شود، اعلام کرد اولین محصول خود که از معماری معماری سیستم‌های ناهمگن پشتیانی می‌کند را سال آینده عرضه خواهد کرد.
شرکت‌های اِی‌آراِم (ARM) و مدیاتک نیز اعلام کرده‌اند مانند اِی‌اِم‌دی (AMD) در حال توسعه‌ی پردازنده‌های مبتنی بر معماری معماری سیستم‌های ناهمگن خود هستند؛ اما زمان مشخصی برای آماده شدن و عرضه‌ی آن اعلام نکردند.
جیم نیکولاس (Jim Nicholas)، یکی از مقامات شرکت ایمجینیشن، گفت: «تولید برنامه توسط برنامه نویسان برای پردازنده‌های معماری سیستم‌های ناهمگن مدرن که «SoC2» نام دارند، باید آسان‌ شود. معمولاً  SoC شامل جی‌پی‌یو (GPU)، سی‌پی‌ی (CPU) و 3DSP می‌شود.»
برای مثال GPU، واحد پردازش گرافیکی است که در پردازش‌های سنگین معمولاً بهتر از CPU عمل می‌کند و می‌تواند حجم ورودی داده‌ها را تقسیم کرده و به صورت موازی پردازش کند. در تلفن‌های هوشمند از آن برای کاهش یا افزایش نویز یا تشخیص اشیا توسط دوربین استفاده می‌شود.
از زمانی که برنامه‌نویسان متوجه مزایای انجام محاسبات به کمک جی‌پی‌یو شدند، بدون وجود یک مدل استاندارد خاص شروع به استفاده و برنامه‌نویسی بر اساس آن کردند؛ این موضوع باعث شد برنامه‌نویسی برای جی‌پی‌یو با مشکلات زیادی روبه‌رو شود.

بخش دوم

_____________________________

1) Heterogeneous System Architecture

2) System on Chip

3) DSP یا Digital Signal Processors ریزپردازنده‌هایی هستند که بر اساس الگوریتم تعریف شده برای آن‌ها روی سیگنال‌های دیجیتالی ورودی عملیات خاصی انجام می‌دهند. 

تازه ترین ها
همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.

حمله
1403/10/24 - 08:19- جرم سایبری

حمله سایبری به دانشگاه آیندهوون؛ توقف آموزش در قلب صنعت تراشه

دانشگاه هلندی تحت حمایت هولدینگ ای اس ام ال که در جنگ تراشه آمریکا-چین موثر است، پس از حمله سایبری کلاس‌ها را متوقف کرد.

حمله
1403/10/24 - 07:44- جرم سایبری

حمله مجدد هکرهای روسی به زیرساخت‌های ایتالیا

پس از بازدید زلنسکی از ایتالیا، هکرهای طرفدار روسیه موسوم به «NONAME057» دوباره ایتالیا را هدف قرار دادند.