about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

اعضای سانفرانسیسکو ۴۹ موافقت کرده اند که یک دعوای دسته جمعی ناشی از سرقت داده ها را حل و فصل کنند و به توافقی برای پرداخت غرامت به حدود 21 هزار کارمند و طرفدار آسیب دیده دست یافته اند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، درست قبل از پنجاه و ششمین جام سوپر بول (Super Bowl LVI) در فوریه 2022، گروه باج افزاری بلک بایت (BlackByte) به این تیم راگبی حمله کرده و در حادثه ای که اولین بار توسط خبرگزاری ریکورد (The Record) گزارش شد، به شماره های تامین اجتماعی و سایر اطلاعات قابل شناسایی شخصی دسترسی پیدا کرده بود.
این گروه همچنین اسناد تجاری متعلق به اعضای این تیم را نیز در سایت خود فاش کرده بود.
طبق گزارش خبرگزاری اتلتیک (The Athletic)، سه دعوی حقوقی دسته جمعی مربوط به سرقت در یک پرونده ترکیب شده اند.
این سایت گزارش می دهد که شاکیان روز پنجشنبه اسناد تسویه حساب را به دادگاه فدرال کالیفرنیا ارائه کرده و آن را "یک پیشنهاد مخالف" توصیف کرده اند.
طبق توافقنامه تسویه حساب، اعضا می‌توانند تا 2 هزار دلار از هزینه‌های «معمولی» ناشی از سرقت را جبران کنند، در حالی که افرادی که هزینه‌های فوق‌العاده بیشتری را متحمل شده‌اند، تا سقف 7500 دلار می‌توانند دریافت کنند.
اعضا همچنین واجد شرایط دو سال خدمات حفاظت از هویت هستند.
سخنگوی این تیم راگبی در بیانیه‌ای به خبرگزاری ریکورد می گوید:

ما نمی‌توانیم در مورد یک دعوای حقوقی در حال انجام اظهار نظر کنیم جز اینکه بگوییم مسئولیت خود را برای محافظت از اطلاعات شخصی و حساسی که به ما سپرده شده است را جدی خواهیم گرفت.

سرقت داده ها به طور فزاینده ای با شکایت های دسته جمعی دنبال می شود؛ یک ضربه مضاعف برای مشاغلی که پس از یک حمله سایبری بهبود می یابند.
به عنوان مثال، اتحادیه بین‌المللی کارکنان خدمات اخیراً موافقت کرده بود که به اعضای اتحادیه در مجموع 550 هزار دلار پس از سرقت اطلاعات در سال 2021 که اطلاعات آنها را به خطر انداخته بود، بپردازد.
در اواسط ماه مه، شرکت ماکسیم هلث‌کر واقع در ماساچوست آمریکا نیز موافقت کرده بود که به بیش از 28 هزار قربانی حمله سایبری خود در سال 2021 تا سقف 5 هزار دلار برای هر کدام بپردازد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.