about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

پدیده‌ای به نام تسلافرسیس

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ صدها سال است که علم الکترومغناطیس مردم را شگفت‌زده می‌کند. این علم باعث پیشرفت‌های بسیاری در سطح جهان شد. محققان دانشگاه رایس آمریکا (Rice University)، موفق شدند تا با استفاده از یک میدان مغناطیسی قوی، ایجاد شده توسط سیم‌پیچ‌های اصلاح شده‌ی تسلا، لوله‌های نانو کربنی را کنار هم جمع کرده و یک رشته سیم طولانی ایجاد کنند. این عمل باعث می‌شود تا قطب‌های مثبت و منفی لوله‌های نانوکربنی مجبور به تشکیل یک زنجیره شوند. محققان این فناوری را «پدیده‌ی تسلافرسیس» (Phenomenon Teslaphoresis) نامیدند.
مدیر این گروه تحقیقانی گفت: «میدان الکتریکی باعث حرکت اشیا کوچک می‌شود؛ اما این حرکت تنها در فاصله‌ی بسیار کوتاه انجام می‌شود. ما می‌توانیم با کمک پدیده‌ی تسلافرسیس اشیا را از راه دور وادار به حرکت کنیم.»
سیم‌پیچ تسلا (Tesla coil) در سال 1891 برای انتقال انرژی الکتریکی بدون نیاز به سیم اختراع شد. محققان با ترکیب این سیم‌پیچ و تسلافرسیس موفق به ایجاد مدارهای الکتریکی خود مونتاژ شونده، شدند. در یکی از آزمایش‌های انجام شده، لوله‌های نانو کربنی یک‌رشته سیم رابط را بین دو ال. ای. دی، شکل دادند. سپس انرژی را از سیم‌پیچ‌های تسلا گرفته و ال. ای. دی‌ها منتقل می‌کنند تا روشن شوند.
محققان اعتقاد دارند سیم‌های نانولوله‌ها رشد کرده و عملکردی مانند رشته‌های عصبی انسان دارند؛ بنابراین می‌توان کاربردی مختلفی در علم پزشکی، برای نانولوله‌ها پیدا کرد. همچنین میدان نیروی استفاده شده می‌تواند کمک بسیاری به کنترل سامانه‌ها بیولوژیکی و مصنوعی بکند.

 

 

تازه ترین ها
ایتالیا
1403/10/24 - 08:47- سایرفناوری ها

ایتالیا به دنبال استفاده از استارلینک برای ارتباطات محرمانه دولتی

نخست‌وزیر ایتالیا، جورجیا ملونی، اعلام کرد که این کشور ممکن است از خدمات استارلینک برای ارتباطات ماهواره‌ای رمزنگاری‌شده جهت ارتباط نیروهای نظامی خود در سراسر جهان استفاده کند.

همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.

حمله
1403/10/24 - 08:19- جرم سایبری

حمله سایبری به دانشگاه آیندهوون؛ توقف آموزش در قلب صنعت تراشه

دانشگاه هلندی تحت حمایت هولدینگ ای اس ام ال که در جنگ تراشه آمریکا-چین موثر است، پس از حمله سایبری کلاس‌ها را متوقف کرد.