about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

ایلان ماسک با وضع محدودیت‌های اخیرش در زمینه مشاهده توئیت‌ها، سوالات زیادی را به‌وجود آورده که بسیاری از خبرنگاران به دنبال جواب آن هستند؛ اما همگی با یک پاسخ عجیب مواجه می‌شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , ایلان ماسک روز شنبه اعلام کرد که توئیتر تعداد توئیت‌های روزانه که حساب‌های مختلف می‌توانند ببینند را محدود می‌کند. بعد از این اعلام توئیتر، هزاران کاربر از ناتوانی در بازیابی توئیت‌ها، از دست دادن تایم لاین و ناپدید شدن فالوورها شکایت کردند.

خبرگزاری سی ان ان برای اظهار نظر در این مورد با توئیتر تماس گرفت، اما این پلتفرم با یک ایموجی خودکار مدفوع پاسخ داد.

کاربران توئیتر در ماه مارس(اسفند-فروردین) هم با اختلالات گسترده خدمات مشابهی مواجه شدند که یکی از بزرگترین قطعی‌ها بود.

این اولین بار نیست که توئیتر در پاسخ به اصحاب رسانه از ایموجی مدفوع استفاده می کند. پیش از این نیز ایلان ماسک در پاسخ به پاراگ آگراوال مدیر عامل سابق اجرایی توئیتر، در مورد تعداد ربات‌های موجود در این پلتفرم از ایموجی مدفوع استفاده کرد.

تیم ارتباطی توئیتر از ماه نوامبر(آبان) گذشته و زمانیکه ماسک دست به اخراج‌های گسترده زده عملا سکوت کرده است.  این بدان معناست که به سؤالات روزنامه نگاران در مورد هیچ یک از تحولاتی که از آن زمان تاکنون رخ داده پاسخی نداده است (از اخراج و استعفای دسته جمعی گرفته تا تغییرات عمده در تجربه کاربری و اکنون هم اعمال محدودیت‌های مشاهده پست)

او از 28 اسفند 1401 اعلام کرده بود که در آینده به طور خودکار با یک ایموجی مدفوع به سوالات خبرنگاران پاسخ خواهد داد.

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.