about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کمیته دیجیتال، فرهنگ، رسانه و ورزش پارلمان انگلیس تصمیم دارد تاثیر دستگاه های هوشمند بر حقوق حریم خصوصی کاربران، امنیت سایبری و حتی گروه های مختلف جامعه را بررسی کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از اسپوتنیک، به گفته جولیان نایت رییس این کمیته، دستگاه هایی مانند بلندگوهای هوشمند و دستیارهای مجازی (مانند سیری اپل) زندگی فرد را ساده تر می کنند، اما استفاده از آنها عواقب منفی و پیش بینی نشده ای دارد که باید بررسی شود.

او در این باره گفت: جعبه کوچک و ساده ای که در گوشه اتاق قرار دارد به نظر می رسد کارها را ساده تر می کند. اما با توجه به اینکه دستگاهی که با تنظیمات هوشمند به دنیای خارج متصل می شود، همیشه این خطر وجود دارد که جنبه بدتری نیز داشته باشد. ممکن است ابزار حریم خصوصی کاربر را از بین ببرد و وی را در معرض ریسک جرائم سایبری قرار دهد.

این نماینده پارلمان انگلیس اعلام کرد: کمیته مذکور ریسک ها و مزایای فناوری هایی که هم اکنون در خانه و فراتر از آن استفاده می شوند را بررسی می کند. این درحالی است که هر روز محبوبیت فناوری های گفته شده بیشتر می شود.

او تاکید کرد قانون فعلی انگلیس باید با توجه به پیشرفت های اخیر و تغییر سریع آینده، کنترل شود.

نایت تصریح کرد که ارزیابی ریسک شامل نگرانی‌هایی در مورد هک کردن دستگاه‌های نظارتی و کنترل بخش‌های مختلف خانه‌های افراد، مانند لامپ‌های هوشمند یا ترموستات‌ها و هرگونه تأثیر منفی احتمالی فناوری‌های جدید بر جوانان، سالمندان و افراد دارای معلولیت خواهد بود.

همچنین این نماینده پارلمان انگلیس پیشنهاد کرد روش هایی برای تشویق شرکت ها به تولید دستگاه های هوشمند و محصولاتی ایمن، امن، حافظ محیط زیست و منطبق با حقوق بشر بررسی شود.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.