about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

پاداش ۱۵٫۰۰۰ دلاری فیسبوک

اخیراً یکی از باگ‌های اساسی و خطرناک فیس‌بوک توسط یکی از محققان امنیتی کشف‌شده که در مقابل تلاش‌های خود پاداش ۱۵ هزار دلاری را از فیس‌بوک دریافت کرد. این محقق هندی که «Anand Prakash» نام دارد، باگ موجود در سیستم ریست رمز عبور فیس‌بوک را کشف کرده که به‌واسطه‌ی آن می‌توان به اکانت هر کاربر فیس‌بوک دسترسی داشت. سازوکار باگ مذکور درزمانی است که کد ۶ رقمی به گوشی کاربر موردنظر ارسال می‌شود تا از آن به‌عنوان پسورد موقت برای لاگین به‌حساب کاربری استفاده شود.

معمولاً پس از ۱۰ الی ۱۲ بار واردکردن رمز غلط در حساب فیس‌بوک، اکانت لاک شده و صفحه‌ی ریست رمز عبور باز می‌شود. اما پراکاش متوجه شده که این سخت‌گیری‌های امنیتی که در خود سایت فیس‌بوک نهاده شده، در سایت‌های بتای این شبکه‌ی اجتماعی وجود ندارند. این سایت‌های بتا برای توسعه‌دهندگان که مایل هستند، قابلیت‌های جدید شبکه‌ی اجتماعی را تجربه کنند در دسترس است که البته تمامی حساب‌های کاربران فیس‌بوک را به‌واسطه‌ی آن نیز می‌توان مشاهده کرد. باگ موجود به پراکاش این امکان را محیا کرد که با حدس زدن پین‌های ارسالی به کاربران (روش بروت‌فورس)، اکانت‌ها را هک کند.

پراکاش به‌جای اکسپلویت این باگ، آن را در صفحه‌ی مخصوص گزارش آسیب پذیری‌ها به فیس‌بوک اطلاع داد. همان روز، فیس‌بوک اعلام کرد که این باگ چند روز پیش زمانی که تغییراتی را در سایت‌های بتای این شبکه‌ی اجتماعی اعمال کرده‌اند، به وجود آمده است. علاوه بر این، فیس‌بوک اطلاع داد که تابه‌حال هیچ سوءاستفاده‌ای از این باگ انجام‌نشده و ازاین‌رو پراکاش می‌تواند پاداش ۱۵ هزار دلاری را دریافت کند

اگرچه باگ مذکور جزو رخنه‌های امنیتی با ریسک بسیار بالا به شمار نمی‌آید، اما نتیجه‌ای که با سوءاستفاده‌ از آن به دست می‌آید بسیار خطرناک و حتی جبران‌ناپذیر است. یکی از جنبه‌های مثبت برنامه‌ی پاداش یافتن باگ این است که محققان امنیتی شوق یافتن باگ‌ها و رخنه‌های امنیتی را به دست می‌آورند

فیس‌بوک اعلام کرد: ما از اینکه چنین باگ مهمی کشف‌شده و پاداشی را به محقق امنیتی که آن را یافته، پرداختیم بسیار خرسند هستیم

از زمان اجرای برنامه‌ی «پاداش درازای یافتن باگ» فیس‌بوک، این شبکه‌ی اجتماعی بیش از چهار میلیون دلار به هکرها و محققان امنیتی پرداخته است.

تازه ترین ها
تأثیر
1403/10/24 - 09:03- جرم سایبری

تأثیر سرقت داده از شرکت اسکولاستیک بر 4.2 میلیون نفر

یک هکر به شبکه ناشر آموزشی مشهور آمریکایی، اسکولاستیک، نفوذ کرده و اطلاعات تماس و آدرس بیش از 4.2 میلیون مشتری را سرقت کرده است.

ایتالیا
1403/10/24 - 08:47- سایرفناوری ها

ایتالیا به دنبال استفاده از استارلینک برای ارتباطات محرمانه دولتی

نخست‌وزیر ایتالیا، جورجیا ملونی، اعلام کرد که این کشور ممکن است از خدمات استارلینک برای ارتباطات ماهواره‌ای رمزنگاری‌شده جهت ارتباط نیروهای نظامی خود در سراسر جهان استفاده کند.

همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.