about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ویژگی‌های امنیتی جدید اپل

شرکت اپل پس از افشا شدن تصاویر خصوصی برخی از بازیگران هالیوودی و اشخاص برجسته در حساب آی کلاد، تا حدودی اعتبار خود در زمینه برقراری امنیت اطلاعات خصوصی کاربران را از دست داده است. از این رو مقامات این شرکت قصد دارند موضوع امنیت سایبری را در بسیاری از برنامه‌های نرم افزاری مختص به خود قوت باشند.
به گزارش خبرگزاری واشنگتن پست، شرکت اپل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد قابلیت رمز عبور دو مرحله‌ای جدیدی را به دو سرویس آی‌مسیج و فیس‌تایم خود افزوده است که باعث می‌شود امنیت این سرویس‌ها نسبت به گذشته بیشتر شود و اطلاعات کاربران کمتر در معرض خطر قرار بگیرد.
FaceTime، نرم افزار تلفن تصویری است و از زمان به کارگیری صدا بر اساس آی پی (VoIP) توسط شرکت اپل توسعه یافته است.
در حال حاضر کاربران اپل می‌توانند علاوه بر وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود در هنگام وارد شدن به دستگاه جدید، کد ثانویه‌ای را نیز وارد نمایند.
اپل از ماه مارس سال 2013، رمز عبور دو مرحله‌ای را برای حساب AppleID فعال کرده و پس از رسوایی هک حساب‌های آی‌کلاد، آن را در سپتامبر ٢٠١٤ برای سرویس آی‌کلاد خود هم فعال کرده است.
رمز عبور دو مرحله‌ای موجب ایمنی بیشتر کاربران می‌شود و کار هک کردن حساب‌های کاربری را برای هکرها دشوارتر می‌کند. اکنون این سیستم احراز هویت دو مرحله‌ای برای سرویس‌های آی‌مسیج و فیس‌تایم هم فعال شده است.

 

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.