about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

رمزارز فیس‎بوک که احتمالاً همین هفته معرفی می‌شود، از همین حالا حمایت چندین کمپانی معتبر را پشت سر خود می‌بیند و با همین پشتوانه می‌تواند بیت کوین را به چالش بکشد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ این رمزارز که احتمالاً «لیبرا» (Libra) نام خواهد داشت، از حمایت شرکت‌های معتبری نظیر ویزا، مستر کارت، پی پال، اوبر و بوکینگ برخوردار است. هر یک از این کمپانی‌ها با سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیون دلاری روی این رمزارز به عضویت «انجمن لیبرا» در آمده و به‌صورت مستقل از فیس‌بوک، به مدیریت این ارز دیجیتال می‌پردازند.

وال‌استریت ژورنال در گزارشی جدید مدعی شده که تنها سه روز تا معرفی رمزارز لیبرا باقی مانده و از سال آینده میلادی شاهد ارائه رسمی آن خواهیم بود. حمایت مؤسسات مالی نظیر ویزا و مستر کارت از لیبرا در نوع خود جالب است چرا که رمزارزها اساساً جایگزینی ارزان‌تر برای شبکه‌های پرداخت آن‌ها به شمار می‌روند. WSJ بر این باور است که هدف آن‌ها از این سرمایه‌گذاری کلان نظارت بر بلندپروازی‌های زاکربرگ در زمینه پرداخت و برخورداری از محبوبیت لیبرا به واسطه ۲.۴ میلیارد کاربر فعال فیس‌بوک است. 

انتظار می‌رود لیبرا یک ارز دیجیتال با قیمت ثابت باشد که به آن‌ها استیبل کوین (Stablecoin) می‌گویند. ارزش این رمزارزها برخلاف بیت کوین و اتریوم از طریق سبدی از ارزهای دولتی تضمین‌شده و بدین ترتیب از نوسانات شدید در ارزش آن خبری نخواهد بود. ثبات قیمت لیبرا نه تنها مانع از بازی نهنگ‌ها با آن می‌شود بلکه پتانسیل جذب بسیاری از شهروندان کشورهای درحال‌توسعه نظیر ایران را نیز دارد چراکه آن‌ها به دنبال راهی برای حفظ ارزش دارایی خود هستند.

فیس‌بوک امیدوار است علاوه بر امکان نقل‌وانتقال رمزارز لیبرا در پیام‌رسان‌های واتس اپ و مسنجر خود، امکان استفاده از آن در سرویس‌های محبوب را با همکاری شرکت‌های دیگر نیز فراهم کند. این کمپانی حتی در حال تلاش برای توسعه دستگاه‌های شبیه ATM است که به کاربران امکان تبدیل پولشان به لیبرا را می‌دهد.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.