وعده نخستوزیر استرالیا برای همکاری با اسرائیل در زمینه امنیت سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ نخست وزیران استرالیا و رژیم صهیونیستی، در تفاهمنامه مشترکی، متعهد شدند برای جلوگیری از تهدیدات تروریستی در جامعه جهانی، همکاریهای عمیقتری در زمینه امنیت سایبری داشته باشند.
نخستوزیر استرالیا، در سفری کوتاه به اورشلیم، با نخستوزیر رژیم صهیونیستی دیدار کرد و در موارد متعددی با یکدیگر به مذاکره و گفتگو پرداختند.
نتانیاهو، در این زمینه، به نخستوزیر کانادا گفت: «مالکوم، تو دوست واقعی اسرائیل هستی. هر دو ملت، عمیقاً یکدیگر را درک میکنند و تعهد شخصی شما به اسرائیل کاملاً واضح است.»
ترنبول، نخستوزیر استرالیا نیز در این زمینه اظهار داشت: «باوجود خستگی سفر، احساس میکنم در کنار خانواده هستم. ما با هم برای رسیدن به آزادی ارزشمند، در برابر تروریسم اسلامگرای ستیزهجو، میجنگیم. صحبتهای طولانی در مورد تهدید تروریست اسلامگرا و نقش فناوری در توانمندسازی و مقابله با آن انجام شد. برخی کشورها با دسترسی به فناوری قادرند به ما آسیب برسانند و امروز امنیت سایبری از همیشه مهمتر است.» همچنین دو کشور تفاهمنامهای برای همکاری در زمینه صنعت دفاعی امضا کردند.
از دیدگاه اورشلیم، اسرائیل با داشتن قدرت تهاجمی، در کنار ایالاتمتحده، روسیه، چین و انگلستان یک ابرقدرت جنگ سایبری محسوب میشود و حدود 10 درصد از فروش جهانی کامپیوتر و فنآوری امنیت شبکه را در اختیار دارد.
طبق گزارشهای بهدستآمده، اسرائیل علاوه بر استفاده از سلاحهای سایبری بهمنظور جاسوسی در مذاکرات هستهای ایران در سالهای 2014 و 2015، در پشتصحنه ویروس استاکس نت (Stuxnet) نیز قرار داشت که بهعنوان اولین سلاح دیجیتالی جهان، برای تخریب صنعت هستهای ایران استفاده شد.
مالکوم ترنبول که سال گذشته استراتژی 230 میلیون دلاری امنیت سایبری را با داشتن توانایی تهاجمی در زمینه حملات سایبری اعلام کرده بود، خاطرنشان کرد: «همکاری عمیق ما بیش از همیشه برای امنیت مردم دو کشور در برابر تروریسم اهمیت دارد. در حال حاضر مشکل اصلی، برنامههای پنهانی است که تروریستها برای ارتباط مخفیانه استفاده میکنند؛ و ما باید این همکاری را برای دفاع، بهویژه در زمینه سایبری حفظ نماییم.»