about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ورود هکرها به ویندوز از دریچه ادمین‌ها

به گزارش واحد امنیت سایبربان گزارش موسسه امنیتی Avecto نشان می‌دهد اکثر آسیب‌پذیری‌های امنیتی ویندوز که در سال گذشته دردسرساز بوده‌اند در صورت حذف دسترسی به قابلیت administrator این سیستم‌عامل قابل کنترل هستند.
یافته‌های گزارش یاد شده نشان می‌دهد ۸۵ درصد از آسیب‌پذیری‌های مهم ویندوز با توجه به همین نکته قابل جلوگیری و متوقف کردن هستند و می‌توان از گسترش آن‌ها و نفوذشان به فایل‌های سیستمی جلوگیری کرد.
معمولاً اکثر کاربران ویندوز به‌خصوص کاربران خانگی از ویندوز در حالت administrator استفاده می‌کنند تا بتوانند همه‌چیز را بر روی رایانه خودکنترل کنند. اما بدافزارها هم برای نصب باید در حالت administrator ویندوز فعال شوند و هکرها با سوءاستفاده از این وضعیت می‌توانند فایل‌های ویندوز را دست‌کاری کرده و داده‌های موردنظر خود را سرقت یا تخریب کنند.
در محیط‌های کاری و حرفه‌ای اکثر کاربران دسترسی administrator به ویندوز ندارند و همین امر خطر گسترش بدافزارهای خطرناک را کاهش می‌دهد. در صورت حذف دسترسی کاربران در وضعیت administrator احتمال آسیب دیدن کاربران به خاطر برخی آسیب‌ها تقریباً به صفر می‌رسد. به‌عنوان مثال در این وضعیت تا ۹۹ درصد از حفره‌های مرورگر Internet Explorer غیرقابل سوءاستفاده می‌شوند. این امر در مورد آسیب‌پذیری‌های برنامه آفیس به ۸۲ درصد می‌رسد.
بررسی کل آسیب‌پذیری‌های ویندوز و برنامه‌های مهم مایکروسافت نشان می‌دهد ۶۳ درصد از این آسیب‌ها در صورت حذف دسترسی administrator به ویندوز قابل رفع است.

 

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.