about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ورود هانیول به رقابت برتری کوانتومی

شرکت هانیول ادعا می‌کند در حال توسعه سامانه‌ای کوانتومی است که به سادگی به برتری کوانتومی دست پیدا می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت آمریکایی هانیول (Honeywell) مدتی قبل اعلام کرده بود که قصد دارد قدرتمندترین رایانه کوانتومی جهان را تولید کند.

تونی اوتلی (Tony Uttley)، مدیر بخش راهکارهای کوانتومی هانیول به تازگی اعلام کرد:

ما انتظار داریم در طی 3 ماهه آینده قدرتمندترین رایانه کوانتومی جهان را معرفی کنیم.

ادعای مطرح شده توسط هانیول شباهت بسیاری به گزارش‌های منتشر شده از سوی گوگل و IBM برای پیروزی در رقابت برتری کوانتومی دارد؛ اما هانیول از روشی متفاوت برای تولید سامانه خود بهره می‌گیرد. برخلاف گوگل که با استفاده از ابر رسانه‌ها و نگهداری از دستگاه در دمای نزدیک به صفر مطلق سیستم 53 کیوبیتی خود را به وجود آورده و به برتری کوانتومی مورد نظرش رسید؛ هانیول از روشی بهره می‌گیرد که به کیوبیت‌های کمتری نیاز دارد.

هانیول قصد دارد از روشی جدیدی به نام «حجم کوانتومی» (Quantum Volume)، بهره بگیرد که IBM آن را به وجود آورده است. در این روش می‌توان با استفاده از تعداد کیوبیت‌های کمتر به نمونه‌های قوی‌تر دست پیدا کد. برای مثال شرکت IBM با استفاده از 28 کیوبیت به توان 32 کیوبیت دست پیدا کرده است. هانیول ادعا می‌کند با کمک این روش و بهبود آن توانسته از به واسطه سامانه‌ای 16 کیوبیتی به توان 64 کیوبیت دست پیدا کند.

اوتلی اظهار کرد، هانیول قصد دارد برای 10 سال آینده در هر سال توان سامانه کوانتومی خود را 10 برابر کند. این در حالی است که IBM وعده افزایش توان 2 برابری در هر سال را ارائه داده است. این موضوع نشان می‌دهد هانیول تا سال 2025 به رایانه‌ای مجهز به 6.4 میلیون کیوبیت دست پیدا می‌کند؛ اما IBM سیستمی با 1000 کیوبیت خواهد داشت.

هانیول برای توسعه رایانه خود از تله یونی ایتربیم (ytterbium ions trapped) در میدان مغناطیسی به وجود آمده در شیاری باریک ایجاد شده در یک تراشه بهره گرفته است. در این روش بقای کیوبیت‌ها به حالت الکترون خارجی یون‌ها و هسته آن وابسته هستند. دستیابی به این وضعیت و دست‌کاری وضعیت کیوبیت‌ها توسط پرتوهای لیزر امکان‌پذیر است. همچنین به کمک این روش مدت‌زمان بقای کیوبیت‌ها تا حد بسیار زیادی افزایش پیدا می‌کند. از طرفی کیوبیت‌ها می‌توانند در اطراف تله ایجاد شده در تراشه حرکت کنند تا امکان تعامل آن‌ها با الگوریتم‌های کوانتومی فراهم گردد.

هانیول ادعا می‌کند در روش یاد شده سامانه می‌تواند وضعیت کیوبیت‌ها را بدون آسیب زدن به حالت آن یا دیگر نمونه‌های اطرافش بررسی کند؛ در نتیجه سطح پایداری کل سیستم افزایش پیدا می‌کند.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.