about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ورود سامانه‌های جنگ اطلاعاتی به دریا

نیروی دریایی آمریکا قصد دارد نسل جدید سامانه‌های جنگ اطلاعاتی خود را روی چندین ناو هواپیمابر خود نصب کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ نیروی دریایی آمریکا به تازگی اعلام کرد قصد دارد تا پیش از پایان سال مالی خود، نمونه اولیه‌ای از پلتفرم جنگ اطلاعاتی را قبل از تحویل دادن به گروه ناو هواپیمابر تئودور روزولت (Theodore Roosevelt Strike Group)، روی 2 ناو آبراهام لینکلن (USS Lincoln) و باتان (USS Bataan) نصب کنند. بخشی از این سامانه توسط هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی -که از آن‌ها به عنوان دوقلوهای دیجیتالی نیز یاد می‌شود- عمل می‌کند. مقامات نیروی دریایی پیش‌بینی می‌کنند این سیستم امکان دستیابی، آزمایش، نصب و راه‌اندازی فناوری‌های میدانی را با سرعت بیشتر، هزینه کمتر و امنیت سایبری بالاتر فراهم می‌کند.

جان پاپ (John Pope)، مدیر اجرایی برنامه فرماندهی، کنترل، ارتباطات، رایانه، اطلاعات و سامانه‌های فضایی نیروی دریایی گفت:

آبراهام لینکلن و باتان اولین ناوگان‌های ما هستند که بستر جنگ اطلاعاتی جدید روی آن‌ها نصب می‌شوند. این سامانه با زیرساخت‌های شبکه فعلی ادغام خواهد شد.

پاپ ادامه داد:

نصب بسترهای جنگ اطلاعاتی که با نام «IWP» نیز از آن یاد می‌شود، گامی اساسی در جهت دیجیتالی شدن ناوگان‌های نیروی دریایی آمریکا به حساب می‌آید. روی کاغذ و در محیط آزمایشگاه همه‌چیز خوب است؛ اما با دو ناو هواپیمابر یاد شده سامانه جدید خود را به دریا وارد می‌کنیم.

نتایج به دست آمده از آزمایش بستر جنگ اطلاعاتی روی 2 ناو یاد شده؛ امکان پیاده‌سازی راحت‌تر آن روی دیگر ناوگان‌ها را ساده‌تر می‌کند.

از مزایای سامانه یاد شده می‌توان به دریافت سریع‌تر و کارآمدتر بروزرسانی‌های نرم‌افزاری و رفع آسیب‌پذیری‌ها در بستر دریا اشاره کرد و دیگر نیازی نیست تا بازگشت ناوگان به بندر منتظر ماند.

پیش‌بینی می‌شود سامانه مذکور قابلیت‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی توانایی جنگی کشتی‌ها را به‌واسطه زیرساخت تحلیل داده آن تقویت کند.

مدیر اجرایی نیروی دریایی آمریکا اشاره کرد، این ارگان داده‌های بسیاری را در زمینه مسائل مربوط به آموزش، کارکنان، فناوری، تعمیر و نگهداری ارائه می‌کند که همه‌ی آن‌ها به حفظ آمادگی نیروها می‌انجامد. با وجود این بسیاری از داده نادیده گرفته شده و ذخیره می‌گردند؛ اما اکنون همه‌ی آن‌ها توسط سیستمی به نام «ریون» (Raven) جمع‌آوری شده و الگوریتم‌های یادگیری ماشینی به منظور تعیین روندها به تحلیل آن‌ها کمک می‌کنند.

مقام مذکور شرح داد:

ما تلاش کردیم اطلاعات همه منابع را در یک پلتفرم جمع‌آوری کرده و از بیشترین قدرت داده‌ها استفاده کنیم.

وی اظهار کرد:

هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی به جنگ‌های سایبری کمک می‌کنند. ما روی تعدادی از آن‌ها به خصوص گروه امنیت سایبری خود کار می‌کنیم. تهدیدات سریع‌ترین از آن که انسان‌ها بتوانند با آن‌ها همگام شوند، دگرگون می‌گردند؛ بنابراین اگر ما یک جنگ‌افزار در سطح ماشین به ماشین به وجود آوردیم-سیستمی که با کمک هوش مصنوعی و یادگیری در خط مقدم سایبری قرار می‌گیرد- چگونه باید از آن استفاده کنیم؟ به همین دلیل با تعدادی از صنایع و آزمایشگاه ملی همکاری می‌کنیم تا مشخص شود چه امکاناتی را می‌توانند برای کشتی‌های ما فراهم کنند.

نیروی دریایی آمریکا همچنین قصد دارد به منظور دستیابی به هدف خود، از مدل‌سازی‌های یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی که نمایشی دیجیتالی از شبکه‌ها، فناوری‌ها و قابلیت‌ها ارائه می‌دهند، بیشتر استفاده کند. به همین منظور دفتر پاپ شروع به همکاری با دفتر مدیر اجرایی ادغام سامانه‌های جنگی (PEO-IWS) کرده است.

فرماندهی سامانه‌های جنگ اطلاعاتی نیروی دریایی آمریکا، در اکتبر 2019 از تکمیل اولین مدل دیجیتالی سامانه‌های دوقلوی دیجیتالی و نصب آن روی آبراهام لینکلن خبر داده بود.

توسعه سامانه یاد شده نشان‌دهنده تغییر فرآیند طراحی، تولید و آزمایش به یک روش مدل‌سازی، تحلیل و تولید است. این دگرگونی امکان آزمایش و ارزیابی سامانه‌ها را در یک محیط مجازی و پیش از به کارگیری آن‌ها فراهم می‌کند. به علاوه ضمن کاهش خطر جانی برای سربازان، سطح امنیت سایبری و قابلیت اطمینان آن را نیز افزایش می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.