about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ورود تحریم شده ها ممنوع!

بر اساس آخرین اخبار، ایران و کشور های تحریم شده از سوی آمریکا، حق شرکت در پیش فروش ارز دیجیتال تلگرام را ندارند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان و به نقل از نشریه اقتصادی آربی‌سی (RBC) روسیه؛ افراد و کشورهایی که در لیست تحریم های بین المللی قرار دارند، امکان خرید ارز رمز پایه تلگرام را ندارند..

بر اساس گزارش نشریه یاد شده که ادعا می کند نسخه ای از قرارداد شرایط شرکت در پیش فروش ارز دیجیتال این غول حوزه شبکه های اجتماعی را در اختیار دارد، هیچ فرد یا کشور تحریم شده ای از سوی آمریکا، انگلیس، اتحادیه اروپا و شورای امنیت سازمان ملل، حق ورود در پیش فروش را ندارند. این قانون همچنین، ساکنان کشورهای تحریم شده، از جمله کریمه، کوبا، ایران، کره شمالی و سوریه را نیز شامل می شود.

طبق ادعای مجله یاد شده، بستگان نزدیک افراد تحریم شده، از جمله فرزندان، همسران، والدین، خواهران و برادران نیز، شامل قوانین ممنوعیت می شوند.

به عقیده بسیاری از کارشناسان، این طرح شرکت تلگرام، بزرگ ترین پروژه عرضه اولیه ارزهای دیجیتال در طول تاریخ خواهد بود. پیش بینی ها حاکی از آن است که فروش اولیه ارز رمز پایه تلگرام، پیش از آغاز پیش فروش عمومی، به حدود 1.6 میلیارد دلار برسد.

پاول و نیکولای دورف، سازندگان تلگرام، پیش از این اعلام کرده بودند که تا تاریخ 13 فوریه، با کمک 81 سرمایه گذار عمده، توانسته اند حدود 850 میلیون دلار سرمایه جذب کنند.

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.