ورود آمریکا به رنسانس جنگ افزار سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ کوین فینچ (Kevin Finch)، مدیر برنامه، جنگافزار الکتریکی و سایبری طرح دفتر اجرایی هوش، جنگافزار الکترونیک و حسگرهای1 آمریکا به تازگی اعلام کرد:
نیروی زمینی آمریکا از یک دورهی رنسانس فناوریهای سایبری و جنگافزار الکترونیک لذت میبرد و این شانس را دارد تا پایه و اساس قابلیتهای همکاری سامانههای سایبری را ایجاد کند.
فینچ توضیح داد با توجه به اینکه ارتش آمریکا در افغانستان و عراق درگیر است، سرمایهگذاریهای گستردهای را روی تجهیزات جنگ الکترونیکی پیشرفته انجام نداده است. در زمان حمله به این دو کشور تمرکز اصلی روی تجهیزات الکتریکی مقابله با مواد منفجره قرار داشت؛ اما هماکنون ارتش در حال برنامهریزی برای جنگهای احتمالی آینده با کشورهایی مانند چین و روسیه است و قصد دارد در رقابتهای نظامی موجود نیز از آنها پیشی بگیرد.
مدیر برنامه جنگافزار الکتریکی و سایبری ادامه داد:
ما نیرویی داریم که به صورت واقعی از تجهیزات جنگ الکترونیک بهره نمیبرند. ما همچنین نسلی از فرماندهان را در اختیار داریم که باید یاد بگیرند این گونه تجهیزات چه چیزی هستند. ما آزمایشها، روشهای تجربی و نمونههای اولیه بسیاری را به وجود آوریم تا به افزایش سرعت روند مذکور کمک کنیم.
وی افزود:
ما واقعاً در یک رنسانس جنگافزار الکترونیک و سایبری هستیم.
مقام یاد شده یکی از دلایل خود را خدمات فعلی «ساخت، اصلاح، یادگیری متدولوژی» برای توسعه سامانههای جدید عنوان کرد. وی اظهار کرد:
ما در این مجموعه از چالشها از فناوریها و روشهای مدرن بهره میگیریم. ما روش ساخت، اصلاح، فراگیری متدولوژی را در پیشگرفتهایم. چیزی میسازیم، به سربازان میدهیم، سپس یادگرفته و اصلاحات را انجام میدهیم.
کوین فینچ به این مسئلهای اشاره کرد که بر اساس آن گروههای نیروی زمینی باید به سرعت قابلیتهای جنگافزار الکترونیک را در اروپا پیادهسازی کرده و گسترش دهند.
فینچ یادآور شد:
ما قابلیت پایهای به نام سابر فاری (Sabre Fury) به وجود آوردیم. از آن یاد گرفتیم. سپس به عقب بازگشته و یک چرخه دیگر را تکرار کردیم.
سابر فاری نمونهای اصلاح شده از سیستم «DUKE V4/V5 EW» که بهعنوان ابزاری ارتباطی در وسایل نقلیه زمینی نصب میشود.
مقام مذکور شرح داد، یک مدیر برنامه، 3 برنامه اصلی دارد که تقریباً به صورت همزمان آغاز شده و در مجموع یک فرصت مهم را برای ارتش فراهم میکنند. این سیستمها شامل از سامانه لایه زمینی (TLS)، جنگافزار الکترونیکی چندمنظوره (MFEW-Air Large) و طرحی با عنوان توضیحی تهاجم سایبری میشوند.
سامانه لایه زمینی، ترکیبی از جنگافزار الکترونیک، سیگنالهای اطلاعاتی و سایبری است روی یک خودروی زرهی نصب میشود.
وی خاطر نشان کرد:
زمان که شما در رابطه با ادغام سایبر در بسترهای مختلف صحبت میکنید، منظور شما سامانه لایه زمینی است که اولین جنگافزار الکترونیک، [سیگنال هوشمند] و پلتفرم سایبری به حساب میآید.
این انتظار وجود دارد که مفهوم برنامه جنگافزار الکترونیکی چندمنظوره، یک حمله تهاجمی الکتریکی و قابلیت پشتیبانی سیستم روی تراشه را روی پهپادها قرار بدهد. این سیستم به فرماندهان زمین اجازه میدهد تا به منظور کسب برتری یک محیط عملیاتی الکترومغناطیسی را شکل بدهند. این کار از طریق ابزار برنامهریزی و مدیریت جنگ الکترونیک موجود در ارتش صورت میگیرد که به منظور افزایش آگاهی موقعیت در زمان واقعی و پشتیبانی جنگ الکترونیک از آن استفاده میشود.
کوین فینچ گفت:
ما یک فرصت طلایی داریم. این فرصت اجازه میدهد سامانهها با یکدیگر در تعامل باشند. ما در نقطهای هستیم که میتوانیم اطمینان یابیم که تعدادی از برنامهها دیگر قابل تبدیل نیستند.
فینچ با اشاره به این که نمیخواهد فرصتهای یاد شده هدر بروند گفت:
من نمیتوانم جهان را کنترل کنم؛ اما توانایی مدیریت بخش خود را دارم. از این دیدگاه فرصتی داریم که نمیخواهیم آن را از دست بدهیم. ما میتوانیم در یک نگاه جامعتر، چگونگی به کارگیری و عملیاتی کردن ابزارها را بررسی کرده، بهترین شیوهای که فرماندهان از آن بهره میبرند را درک کنیم.
- Program Executive Office-Intelligence, Electronic Warfare and Sensors