about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

وحشت غرب از گسترش جنگ سایبری روسیه

کارشناسان غربی از یک کلیک موس و تصور گسترش جنگ سایبری روسیه وحشت دارند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که نشانه‌های بیشتری در حال ظهور است که روسیه از ابزارهای دیجیتالی برای به راه انداختن جنگ با اوکراین در ارتباط با اشکال فیزیکی مرسوم‌تر استفاده می‌کند؛ این شامل استفاده از حملات سایبری هدفمند است. معاون سرویس امنیت اوکراین (SSU) اظهار داشت که مسکو مسئول تقریباً 1200 حمله سایبری و سایر حوادث مهم سایبری در 3 ماه اول سال 2023 بوده است.

جی‌پی پرز اِچِگوین (JP Perez-Etchegoyen)، مدیر ارشد فناوری «Onapsis»، در گفتگو با «Digital Journal» درخصوص انواع فعالیت‌های مرتبط با روسیه اظهار داشت :

«اختلال و ناآرامی سیاسی می‌تواند تأثیر گسترده‌ای بر بقیه جهان داشته باشد. امنیت سایبری در حال حاضر یکی از دغدغه‌های اولویت‌دار سازمان‌ها است، زیرا نقض داده‌ها و حملات سایبری به طور غیرقابل انکاری در حال افزایش است و هکرها به طور فزاینده‌ای پیچیده و مداوم می‌شوند. اگر کسب‌وکارها می‌خواهند در برابر موج سایبری مقاومت کنند و دفاع‌های مناسب را به کار گیرند، باید تدابیری را در نظر بگیرند.»

وی افزود که برای جلوگیری از خطرات و تأثیرات یک حمله سایبری، کسب‌وکارها باید به محیط امنیت سایبری فعلی خود نگاه کنند، به‌ویژه در رابطه با برنامه‌های کاربردی حیاتی تجاری‌شان که اغلب نادیده گرفته می‌شوند.

او از نظر فعالیت‌هایی که شرکت‌ها می‌توانند در نظر بگیرند، توصیه کرد :

«برنامه‌های کاربردی حیاتی برای مجرمان سایبری هدف بسیار جذابی هستند زیرا برای عملیاتهای روزمره ضروری هستند. اگر تداخل با آن بر تداوم کسب‌وکار تأثیر بگذارد و اگر داده‌های حساس به سرقت رفته یا غیرقابل دسترس شود، می‌تواند عواقب مخربی نه تنها برای خود کسب‌وکار، بلکه برای مشتریان، تأمین‌کنندگان و شرکای آن داشته باشد.»

به گفته اِچِگوین، هوش تجاری و به اشتراک گذاری اطلاعات نیز اهمیت دارند؛ فناوری‌های کنونی نیز باید مورد استفاده قرار گیرند : به این ترتیب، سازمان‌ها باید بتوانند نه تنها تهدیدات را شناسایی کنند و به سرعت به آنها پاسخ دهند، بلکه هر گونه آسیب‌پذیری را شناسایی کنند و کاهش دهند تا از حفاظت از داده‌های حیاتی تجاری اطمینان حاصل کنند.

وی ضمن تأکید بر پیشی گرفتن از اقدامات عوامل جنایتکار و دولت‌های سرکش مدعی شد :

«با اتخاذ فناوری‌هایی که امکان مدیریت یکپارچه تهدید، ریسک و انطباق را در کل سازمان فراهم می‌کنند، کسب و کارها قادر خواهند بود به جای اقدامات واکنشی و امنیت سایبری، پیشگیرانه اقدام کنند. فرهنگ شرکتی نیز مهم است، همراه با اینکه همه سهم خود را در شرکت ببینند. تبدیل امنیت سایبری به یک مسئولیت جمعی مشترک بین همه، علاوه بر ادغام راه‌حل‌های امنیت سایبری قوی، کلید تضمین ایمنی و امنیت سازمان‌ها در سراسر بریتانیا خواهد بود.»

منبع:

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.