واکنش سازمانهای سایبری به میدانهای نبرد دیجیتال رژیم صهیونیستی و حماس
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ در حالیکه جنگ حماس و رژیم غاصب در میدان نبرد فیزیکی ادامه دارد، آژانسهای امنیت سایبری به شرایط موجود در میدان نبرد دیجیتال پاسخ دادند. جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس فراتر از فضای فیزیکی گسترش یافته است، زیرا این رژیم کودککش و متحدان آمریکاییاش در تلاش برای محدود کردن و خنثی کردن حملات سایبری هستند.
آژانسهای امنیت سایبری آمریکا از جمله وزارت امنیت داخلی (DHS)، افبیآی، آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت (CISA) و مرکز ملی ضد تروریسم (NCTC) با آژانسهای اسرائیلی همکاری میکنند و اطلاعات را در تلاش برای جلوگیری از حملات سایبری علیه رژیم اشغالگر به اشتراک میگذارند.
کریستوفر رِی (Christopher Wray)، مدیر افبیآی هفته گذشته در یک نشست تلفنی ادعا کرد :
«ما در ایالات متحده نمیتوانیم این احتمال را که حماس یا سایر سازمانهای تروریستی خارجی میتوانند از درگیریها برای دعوت از حامیان خود با هدف انجام حملات در خاک خودمان سوءاستفاده کنند، نادیده بگیریم.»
وزارت امنیت داخلی، افبیآی و مرکز ملی ضد تروریسم آمریکا هفته گذشته یک بولتن مشترک منتشر کردند و به سازمانهای مجری قانون درخصوص حملات سایبری هشدار دادند.
چندی پیش براندون ولز (Brandon Wales)، مدیر اجرایی سیسا نیز عنوان کرد که این آژانس در تماس بسیار نزدیک با اداره ملی سایبری اسرائیل است.
ولز مدعی شد که فضای سایبری هیچ حمله قابل توجهی نداشته است، اما با حملات سطح پایین منع سرویس و تخریب وب همراه شده است. در حال حاضر، آژانسهایی مانند افبیآی اعلام کردهاند که نگرانی بیشتری نسبت به حملات گرگهای تنها از سوی هواداران حماس در ایالات متحده دارند.
ایالات متحده و رژیم صهیونیستی سابقه طولانی همکاری در زمینه مسائل امنیتی از جمله در فضای سایبری دارند. اخیراً در دسامبر 2022، نیروهای امنیت سایبری ایالات متحده و اسرائیل در تمرینات مشترک به عنوان بخشی از رویداد «Cyber Dome VII» شرکت کردند.
در ماه اوت سال 2023، رژیم کودککش و ایالات متحده بنیاد تحقیقات و توسعه صنعتی 2 ملیتی (BIRD) 4 پروژه را به ارزش 3.85 میلیون دلار به حفاظت از سیستمهای کنترل صنعتی، سیستمهای ترافیک هوایی و فرودگاهها و حمل و نقل دریایی در برابر حملات سایبری اختصاص داد.