about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وزارت تحول دیجیتال اوکراین اذعان کرد 6 هزار وب‌سایت روسیه را هک کرده است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ وزارت تحول دیجیتال اوکراین اذعان کرد از 26 فوریه تا 30 ژوئیه 2022 کارشناسان فناوری اطلاعات و کنشگران جبهه سایبری بیش از 6 هزار وب‌سایت روسیه را هدف قرار داده‌اند. 

این نهاد مدعی است حملات سایبری اقتصاد روسیه را تضعیف می‌کند، چراکه روس‌ها نمی‌توانند مبادلات مالی انجام دهند، خدمات دولتی دریافت کرده یا کالاهایی برای سربازان خود خریداری نمایند.

سرویس مطبوعاتی وزارت تحول دیجیتال اوکراین گزارش داد:

ارتش IT فعالیت وب‌سایت‌های مؤسسات دولتی روسیه را متوقف کرد، به همین دلیل روس‌ها نمی‌توانستند خدمات دولتی دریافت کنند، معاملات مالی انجام دهند و حتی به یک مؤسسه آموزشی پذیرش شوند، فعالیت فروشگاه‌های آنلاین هواپیماهای بدون سرنشین و تجارت نظامی متوقف شد تا از تحویل تجهیزات مورد نیاز به سربازان روس ممانعت شود. 

بر طبق اعلام وزارت، ارتش فناوری اطلاعات سرویس‌های کسب‌وکار، سایت‌های مناقصه، سرویس‌های حسابداری آنلاین، ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی، خدمات بلیط هواپیما و بیمه، خدمات پیک آنلاین، وب‌سایت‌های سفارش غذا و سایت‌های خرید آنلاین و وب‌سایت‌های رسانه‌های روسیه را مسدود کرده است. 

وزارت ارتباطات اوکراین مدعی است وب‌سایت روسکوسموس را نیز که در آن روسیه تصاویر ماهواره‌ای مراکز ناتو را منتشر کرده بود، از دسترس خارج کرده است. 

پیش‌ازاین نهاد مذکور گزارش داده بود ارتش فناوری اطلاعات اوکراین از 11 تا 24 ژوئیه 2022 بیش از 750 منبع آنلاین روسیه را هدف قرار داده است. 

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.