about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

یکی از ارائه‌دهندگان خدمات هاست در روسیه هک شد. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گزارش‌ها حاکی از آن است که زیرساخت فناوری اطلاعات ارائه‌دهنده خدمات هاست ام‌اس‌کی‌هاست (MskHost) روسیه در تاریخ 12 سپتامبر هک شده است. 

هکتیویست‌های عامل حمله به ام‌اس‌کی‌هاست در سایت این شرکت یک لینک کانال تلگرام قرار داده و از انگیزه‌های خود برای هک گفته‌اند. 

مهاجمان در پیام خود گفته‌اند کل زیرساخت هاستینگ هک شده است، دسترسی به سرورها و داده‌های کاربران به‌دست‌آمده و بخش اعظم سرورها حذف‌شده‌اند.  

هکتیویست‌ها مدعی هستند بیش از 100 ایمیل خوانده‌نشده با موضوع شکایات مشتریان را در ایمیل‌های ارائه‌دهنده شناسایی کرده‌اند.

آن‌ها بارها در مورد استقرار سایت‌های فیشینگ و کاردینگ از ام‌اس‌کی‌هاست شکایت کرده‌اند، اما درخواست‌های آن‌ها نادیده گرفته‌شده است.

به همین علت، هکتیویست‌ها همراه با پنتسترهای زبده کشورهای مستقل هم‌سود، مجبور شده‌اند به زیرساخت این هاستینگ ضربه بزنند و رونت را از چنین میزبان بدنامی پاک‌سازی کنند. 

نفوذ گران گفته‌اند:

مشتریان عزیز، تمام کپی‌های سرورهای شما، ورودی‌های آی‌پی و موارد دیگر در حال حاضر در اختیار ما قرار دارند و به‌زودی به سازمان‌های انتظامی ارائه خواهند شد. 

ام‌اس‌کی‌هاست در کانال رسمی تلگرام خود گزارش داده در حال حاضر کارکنان هاستینگ در تلاش هستند تا سرورهای مشتریان تحت تأثیر حمله را احیا نموده و اطلاعات حذف شده را بازیابی کنند که در این میان داده‌های مشتریان اصلی بازیابی شده‌اند و بقیه مشتریان نیز بازیابی خواهد شد.

نمایندگان این ارائه‌دهنده خدمات هاست اعلام کرده‌اند درنتیجه هک، اطلاعات شخصی مشتریان به سرقت رفته و هکرها قصد داشته‌اند آن‌ها را در دسترس عموم قرار دهند. هنوز مشخص نیست این شرکت در مورد هک و نشت داده‌های مشتریان به سازمان‌های انتظامی اطلاع‌رسانی کرده است یا خیر.  

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/09 - 18:27- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری مایکروسافت جهت حفاظت از حملات سایبری

مایکروسافت در شرکت ویام جهت حفاظت از حملات سایبری سرمایه‌گذاری کرد.

ادعای
1403/12/09 - 17:21- آسیا

ادعای چین مبنی بر فروش صنعت نیمه‌رسانا توسط تایوان

چین، تایوان را به فروش صنعت نیمه‌رسانا به آمریکا متهم کرد.

تولید
1403/12/09 - 16:07- هوش مصنوعي

تولید روبات‌های انسان‌نما توسط شرکت اَپترونیک

شرکت اَپترونیک با همکاری شرکت جابیل، روبات‌های انسان‌نما تولید خواهد کرد.