about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

هک محصولات اپل با AceDeciver

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، محصولات اپل، حتی اگر جیل‌بریک هم نشده باشند، در برابر بدافزار ایس‌دیسیور آسیب‌پذیر هستند. عمل آلوده سازی سامانه کاربر بدون اطلاع وی، صورت می‌گیرد. تاکنون بیشترین قربانیان بدافزار ایس‌دیسیور از چین بوده‌اند.

محققان امنیتی شرکت پالوآلتو (PaloAlto) این بدافزار را نام‌گذاری کرده‌اند و بر اساس گزارش منتشرشده، بدون اعتبارنامه‌های معتبر، خود را بر روی سامانه کاربر نصب می‌کند.

ایس‌دیسیور اولین بدافزاری است که معماری امنیتی دی.آر.ام (DRM) اپل به نام بازی جوانمردانه (FairPlay) را به چالش کشیده است. معماری بازی جوانمردانه اپل، یک سامانه امنیتی به‌منظور حفاظت از محصولات اپل موجود در اپ‌استور (AppStore)، در برابر سرقت است. اما هکرها توانسته‌اند با روش حمله مردمیانی، محصولات مخرب را بر روی سامانه کاربر بدون اطلاع وی نصب کنند.

در این حمله هکرها یک نرم‌افزار را از اپ‌استور خریداری کرده و کد سطح دسترسی (Authorization) را ذخیره می‌کنند. سپس یک نرم‌افزار شبیه‌ساز رایانه‌ای را توسعه می‌دهند که دقیقاً شبیه آی‌تونز (iTunes) عمل می‌کند. این نرم‌افزار محصولات اپل را فریب داده و بر روی سامانه کاربر نصب می‌شوند؛ زیرا سیستم‌عامل اپل محصول را معتبر شناسایی می‌کند و اجازه نصب را صادر می‌کند.

 

البته این نوع حمله از سال 2013 به معماری اپل مرسوم بوده، ولی این اولین بار است که هکرها از آن برای گسترش بدافزار استفاده می‌کنند.

بدافزار ایس‌دیسور ابتدا یک برنامه ویندوزی به نام ایسی هلپر (Aisi Helper) را دانلود می‌کند که برای جیل‌بریک، پشتیبان‌گیری، پاک‌سازی و مدیریت سامانه، خود را به کاربر معرفی می‌کند.

 

هنگامی‌که این برنامه نصب شد، آخرین نرم‌افزارهای مخرب اپل در سامانه کاربر نصب می‌شود. این نرم‌افزار مخرب به اپ‌استوری که توسط هکرها مدیریت می‌شود، متصل شده و حتی از کاربر می‌خواهد که اپل‌آی‌دی (AppleID) و رمزعبور خود را به‌منظور دسترسی به ویژگی‌های بیشتر، وارد کند. بدین ترتیب اپل‌آی‌دی کاربر نیز با حمله فیشینگ سرقت می‌شود.

 

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.