about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

هک شدن سایت اوباما

به گزارش گروه هک و نفوذ سایبربان، این دامنه در زمان فعالیت‌های انتخاباتی باراک اوباما رییس‌جمهور آمریکا مورد استفاده قرار می‌گرفت.

به ادعای رسانه‌ها، یک هکر یمنی این وب‌سایت را هک کرده و ظاهر وب‌سایت را تغییر داده است. به ادعای این رسانه، بعد از حمله سایبری به عربستان، هکرهای یمنی توجه خود را به سمت آمریکا معطوف کرده‌اند.

پس از هک کردن وب‌سایت موردنظر، هکرها یک پیام را در صفحه اصلی منتشر کرده و به اوباما گفتند که از یمن بیرون برود. پرچمی که بر روی صفحه هک شده وب‌سایت قرار دارد به جنوب یمن تعلق دارد.

جزییات وب‌سایت هک شده‌ی موردنظر را در زیر می‌بینید:

این اولین بار نیست که این دامنه هک شده است؛ در سال 2014 هکرهای «ارتش الکترونیک سوریه» نیز این دامنه را هک کردند.

هکری که دامنه وب‌سایت انتخاباتی اوباما را هک کرده است، سابقه هک کردن وب‌سایت‌های زیر را دارد:

-شرکت امنیتی AVG

-دانشگاه MIT

-پرتال Mcafee

-وب‌سایت Coca-Cola

-وبلاگ Joomla

-شرکت امنیتی کسپرسکی

-شرکت امنیتی Avast

-مرورگر اینترنتی Firefox

-دامنه پرتغالی‌زبان MSN

در ماه می سال 2015 ارتش سایبری یمن گفت که به سرورهای وزارت خارجه عربستان سعودی نفوذ کرده و اطلاعات نام کاربری و کلمه عبور مسئولان عربستانی را به دست آورده است.

در زمان انتشار این خبر، دامنه موردنظر تعمیر و بازیابی شده است.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.