about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

هک تلویزیون رژیم صهیونیستی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ نیروهایی که توانسته بودند به واحد پخش این کانال صهیونیستی نفوذ و کنترل آن را به دست بگیرند، فیلم‌ها و سرودهایی را که در آن‌ها شهدای فلسطین تمجید و تجلیل می‌شوند، پخش کردند.

متصدیان این کانال صهیونیستی بعدازآن که توانستند کنترل پخش این کانال را بار دیگر بر عهده بگیرد و اوضاع طبیعی شد، این اقدام را به کسانی که «فلسطینی‌های تروریست» می‌خوانند، نسبت دادند.

در جریان جنگ اخیر رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه هم نیروهای ناشناس توانسته بودند به واحد پخش دو کانال 2 و 10 تلویزیون این رژیم نفوذ و سرودها و فعالیت‌های نظامی گردان‌های شهید القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) را پخش کنند.

یک روزنامه‌نگار صهیونیست در این خصوص گفت: فلسطینی‌ها چیزی ندارند اما همه کاری انجام می‌دهند ، در غزه موشک می‌سازند و با آن ما را بمباران می‌کنند، از سلاح سرد در کرانه باختری استفاده و ما را با چاقو و سلاح تعقیب می‌کنند.

وی افزود: امروز هم توانسته‌اند بر ماهواره اسرائیلی «عاموس» سیطره یابند و فیلم‌هایی را پخش کنند که اسرائیلی‌ها را در خانه‌شان به وحشت می‌اندازد درحالی‌که کابینه رژیم صهیونیستی فلج است.

برخی از رسانه‌ها هم اعلام کردند که نیروهای ناشناس شب گذشته شبکه‌های یک، دو و سه تلویزیون رژیم صهیونیستی را هک کرده و اقدام به پخش سرودهای ملی فلسطین و تصاویر و صحنه‌های انتفاضه قدس از آن‌ها کردند.
در پی هک شدن این شبکه‌ها، سرودهای ملی فلسطین و صحنه‌های انتفاضه قدس از تلویزیون رژیم صهیونیستی پخش و این مسئله موجب غافلگیری و تعجب صهیونیست‌ها شد.

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.