about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

هک بیولوژیکی با اینترنت اشیا

پژوهشگران معتقدند در آینده می‌توان از باکتری‌ها به جای سخت‌افزارهایی مانند رزپری‌پای برای محاسبات بهره گرفت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در حال حاضر پژوهشگران بسیاری در تلاش هستند تا به کمک باکتری‌ها و سلول‌های زنده محاسبات را انجام بدهند. به عبارت دیگر در تلاش هستند در سخت‌افزارهای محاسباتی تحول ایجاد کرده به جای سیلیکون از باکتری بهره بگیرند. برای مثال می‌توان به تحقیقات انجام گرفته بر روی DNA اشاره کرد.

رافائل کیم (Raphael Kim)  و استفان پوسلاد (Stefan Poslad)، پژوهشگران دانشگاه کوئین مری لندن در تحقیقات جدید خود مطرح کردند که چگونه می‌توان از باکتری ای‌کویل (E.Coil) به مانند تراشه‌های رزپری بای (Raspberry Pi) بهره گرفت.

محققان شرح دادند:

برنامه‌ریزی ابزارهای اورگانیک راحت نیست؛ اما زمانی که کمی بیشتر در رابطه با نحوه عملکرد DNA یاد بگیریم، فضای کاری ما بیشتر به آزمایشگاه‌های زیستی تبدیل خواهد شد.

پژوهشگران همچنین نحوه‌ی رخ دادن تحول یاد شده را توضیح دادند. در حال حاضر ابزارها و روش‌های آزمایشگاهی با ابعاد کوچک و میکروارگانیسم‌ها به راحتی در دسترس عموم قرار گرفته‌اند.

دانشمندان ادامه دادند:

به سادگی می‌توان از طریق کانال‌های مختلف موجود در فضای مجازی، کیت‌های حمایتی را برای انجام آزمایش‌های مذکور خریداری کرد. باکتری‌ها، به خصوص ای‌کویل، ابزاری ایده‌ها برای پروژه‌های هک بیولوژیکی به حساب می‌آیند. ای‌کویل به سادگی به دست آمده، برنامه‌ریزی می‌شود و پایدار است.

اما سؤال اصلی این است که آیا مدیریت میکروب‌ها ایمن است؟ استاندارد صنعتی سلول‌های ای‌کویل 12در آزمایشگاه آمینو (Amino lab)، نسبتاً بی‌خطر و قابل کنترل است. این باکتری‌ها به واسطه مهندسی ژنتیک به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که بیماری‌زا نباشند.

باکتری مذکور را به سادگی می‌توان در آمریکا و بسیاری از نقاط اروپا خریداری کرد. با وجود این کیت‌های مبتدی آن هم‌اکنون در بازار وجود دارند و بیشتر از این که کاربردی باشند، آموزنده هستند. برای مثال کیت مهندسی عرضه شده توسط آمینو، توانایی تولید پروتئین را با رنگ‌های مختلف دارد. عده‌ای از محققان از این ویژگی به عنوان برنامه «Hello World»، اینترنت اشیا بیولوژیکی (Biotech IOT) یاد می‌کنند.

با وجود این که باکتری‌های مهندسی شده توانایی ارائه سامانه‌های ارتباطی را دارند، باید در نظر داشت آن‌ها همچنان موجودات بیولوژیکی هستند. در نتیجه امکان رخ دادن جهش‌های غیرمنتظره در آن‌ها وجود دارد. از طرفی با وجود این که استفاده از باکتری‌ها در اینترنت اشیا و ابررایانه‌ها فرصت‌های جدیدی را در مقابل محققان قرار می‌دهد؛ چالش‌های اخلاقی جدیدی را نیز به وجود خواهند آورد.

دانشگاه MIT نیز چندین سال قبل ادعا کرده بود زبان برنامه‌نویسی جدیدی را به وجود آورده است که امکان برنامه‌نویسی سلول‌های زنده مانند ای‌کویل را به کاربران می‌دهد.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.