هوش مصنوعی سؤالاتی درباره ماهیت جنگ ارائه می کند
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مسائل مربوط به این موضوع، دریاسالار بازنشسته امریکایی را برانگیخت تا بدون مطالعه، سمیناری را ترتیب دهد و نظریه خود را درباره جنگ پس از سفر به اروپا برای خبرنگاران تشریح کند.
بر اساس نوشته های وزیر دفاع امریکا، وی میان انسان، طبیعت غیرقابل تغییر و ضروری جنگ و شخصیت قابل تغییر آن تمایز قائل می شود.
وی در این رابطه اظهار داشت:
طبیعت بنیادی جنگ همانند فرمول آب است. تجهیزات، فناوری، جسارت، صلاحیت، پیوستگی قابلیت ها و غیره در هم تنیده شده اند و طبیعت اصلی جنگ را ایجاد می کنند.
جیمز ماتیس با ارجاع به اندیشه نظریه پرداز قرن 19 میلادی افزود:
شخصیت جنگ همواره در حال تغییر است. بنا به تعبیر این صاحب نظر کهنه کار آلمانی، همانند آفتاب پرست که به اقتضای محیط اطراف خود دگرگون می شود، شخصیت جنگ نیز برای تطبیق با زمان و مکان خود، به وسیله فناوری تغییر می کند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد:
امروز پهپادها از راه دور هدایت می شوند؛ اما در آینده ممکن است تسلیحات، قابلیت یادگیری، تطبیق و انفجار خودکار داشته باشند.
وزیر دفاع امریکا گفت:
بزرگترین اشتباه برای انتخاب واژه سلاح، مربوط به سامانه های هواپیمای بدون سرنشین است. اگرچه فردی درون کابین فرماندهی این پهپاد وجود ندارد، اما توسط یک شخص از راه دور هدایت می شود. از طرفی یک مقام بالاتر، دستورها را به اپراتور انسانی یادشده می دهد. درنتیجه افراد بسیاری یک پهپاد را راهنمایی می کنند.
وی در پایان افزود:
زمانی که به مرحله تکمیلی خلبان خودکار برسیم، همه ما تماشاگر خواهیم بود. این موضوع دیگر اهداف سیاسی را دنبال نمی کند و جنگ به عنوان یک مشکل اجتماعی قلمداد می شود که نیازمند یک راه حل اجتماعی (راه حل مردمی انسانی) خواهد بود. شخصا نمی دانم که هوش مصنوعی چه تغییراتی در جنگاوری خواهد داشت؛ اما مطمئنا درباره فرضیه ابتدایی خود در رابطه با طبیعت اصلی و غیرقابل تغییر جنگ تردید دارم.