about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

هواوی اکنون از نظر تعداد پتنت‌های 5G برترین شرکت بازار است.

هواوی در زمینه‌ی توسعه‌ی فناوری به کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ 5G اکنون به‌عنوان پیشتاز بازار شناخته می‌شود زیرا نسبت‌ به رقبایی مثل اریکسون، نوکیا، سامسونگ و کوالکام عملکرد بهتری از خود نشان داده است. براساس گزارش جدید ABI Research، غول فناوری چینی در نوآوری‌های فنی 5G بیشترین سهم بازار را دراختیار دارد و پتنت‌های ضروری و استاندارد 3GPP آن به‌طور جهانی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

به گزارش گیزموچاینا، در فهرست ۲۰ شرکت برتر فعال بازار در حوزه‌ی 5G هواوی با ۱۵۲۶۶ مشارکت تأییدشده و ۴۳۷۵۳ مشارکت در مجموع، پیشتاز است. اریکسون با ۱۱۶۰۱ مشارکت تأیید‌شده و ۳۶۳۷۵ مشارکت کلی در رتبه‌ی بعدی دارد درحالی‌که نوکیا با ۷۵۵۳ مشارکت تأییدشده و در مجموع ۲۳۱۱۲ مشارکت در رتبه‌ی سوم قرار دارد.

بااین‌حال، بیش‌ از ۴۰۰ شرکت و نهاد در استاندارد 3GPP مشارکت دارند که فعال‌ترین آن‌ها سازندگان تجهیزات شبکه هستند. علاوه‌براین، درحال حاضر بیش‌ از ۲۱۰ پتنت ضروری استاندارد 5G در سطح جهانی اعلام شده است که چین ۴۰ درصد از آن‌ها را دراختیار دارد و این کشور را به رهبر جهانی در توسعه‌ی پتنت‌ 5G تبدیل می‌کند.

موقعیت ویژه‌ی هواوی در بازار مشارکت‌کنندگان 5G را می‌توان به سرمایه‌گذاری درخورتوجه آن در تحقیق‌وتوسعه نسبت داد. این شرکت در سال ۲۰۲۲ حدود ۶۱ میلیارد یوان (حدود ۸٫۸ میلیارد دلار) هزینه کرد که ۲۵٫۱ درصد از کل درآمد آن را در سال قبل تشکیل می‌دهد. بدین‌ترتیب سرمایه‌گذاری هنگفت برند چینی موفق شده است استانداردهای جدید توسعه‌ی زیرساخت شبکه را ارتقا دهد و به مشتریان جهانی خود کمک بهتری ارائه دهد.

با این پیشرفت تکنولوژیکی، هواوی اکنون فراتر از 5G به‌سمت 5.5G نگاه می‌کند؛ تکنولوژی پیشرفته‌ای که رقبای این شرکت ازجمله اریکسون و نوکیا هنوز از آن استفاده نکرده‌اند. آینده‌ی بازار مشارکت‌کنندگان 5G قطعاً هیجان‌انگیز است و باید دید که هواوی و رقبای آن چگونه به پیشبرد مرزهای توسعه‌ی زیرساخت‌های شبکه ادامه خواهند داد.

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

تمرکز
1403/12/07 - 08:14- اقیانوسیه

تمرکز سازمان بنادر استرالیا بر مقابله با تهدیدات سایبری

سازمان بنادر استرالیا خواستار اقدام جدی برای مقابله با تهدیدات سایبری و حفاظت از زنجیره تأمین استرالیا شد.

بازیابی
1403/12/07 - 08:11- آفریقا

بازیابی وب‌سایت هوانوردی آفریقای جنوبی 4 هفته پس از حمله سایبری

سازمان هواشناسی آفریقای جنوبی وب‌سایت هوانوردی را 4 هفته پس از حمله سایبری بازیابی کرد.