هنگکنگ در پی تقویت امنیت سایبری
به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ بر اساس آمار ارائهشده توسط مرکز تحقیقات و جرائم اینترنتی هنگکنگ بهطور میانگین روزانه هفت میلیون حمله به مراکز مالی این کشور صورت میگیرد. فرانک تانگ فوک-کای «Frank Tong Fuk-kay»، مدیر اجرایی موسسه تحقیقات علوم و فناوری دولتی «ASTRI»، گفت در حال حاضر هنگکنگ و بقیه جهان در معرض خطر جدی از حملات سایبری قرار دارند.
هفته گذشته موسسه تحقیقات علوم و فناوری دولتی هشدار داد که هنگکنگ و بانک مرکزی چین در میان یک لیست طولانی از بانکهای مرکزی هک شده توسط گروه انانیموس «Anonymous» در میان اهداف با ارزش این گروه در ماه می به شمار میرود.
وی افزود موسسه تحقیقات و پول هنگکنگ برای به دست آوردن استانداردهای لازم در امنیت سایبری نیاز به کارشناسان خبره در امور سایبری و زیرساختهای مالی دارد. وی در ادامه افزود که این کشور نیاز به آموزش کارشناسان خود را دارد حتی در برخی از بانکها نیاز به یک افسر ارشد فناوری جهت آموزش به این کارشناسان نیاز دارد.
در این میان این کشور به دلیل نداشتن افراد متخصص دارای شکاف امنیتی در زیرساختهای سایبری خود است. متخصصان امنیتی بر این باورند که امنیت سایبری تنها بهعنوان یک مشکل امنیت سایبری به شمار نمیرود بلکه یک مشکل در سطح مدیریتی محسوب میشود.
دارن آرگایل «Darren Argyle» افسر ارشد امنیت اطلاعات انگلستان گفت در حال حاضر بانکها و شرکتهای هنگکنگ پس از آمریکا و اروپا در حال تقویت امنیت سایبری زیرساختهای خود هستند.
رئیس نهاد پولی هنگکنگ گفت با توجه به اینکه زیرساختهای بانکی بهعنوان سودآورترین زیرساخت مالی با 300 درصد رشد اقتصادی به شمار میرود، بیشترین حمله را از طرف مهاجمان به خود اختصاص میدهد.
سازمان تحقیقات و علوم کاربردی هنگکنگ گزارش داد که گروه انانیموس بانکهای مرکزی هنگکنگ را مورد هدف خود قرار داده است.
در پایان این اجلاس مدیران ارشد موظف به اجرای فرایندهای زیر برای جلوگیری و یا کم کردن حملات سایبری هستند.
• تمرکز بر امنیت سایبری در بخش مالی و بانکی توسط رهبران صنعت.
• مبارزه با تهدیدات سایبری و کاهش خطرات.
• کشف و ایجاد راهحل سایبری در منطقه.
• راهاندازی این برنامه امنیتی شامل سه قسمت است:
o مدل ارزیابی سایبری
o به اشتراکگذاری اطلاعات زیرساختها
o صدور برنامه آموزشی