about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

امکان برقراری تماس و دسترسی به خط تلفن ثابت از طریق پیام‌رسان گپ ایجاد می‌شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مدیرعامل پیام‌رسان گپ در گفتگو با دیجیاتو خبر از همکاری جدیدی با شرکت مخابرات ایران می‌دهد. مهدی انجیدنی اشاره می‌کند که این همکاری در دو لایه انجام خواهد شد. لایه اول مربوط به دسترسی مشترکان شرکت مخابرات به خدماتی مانند پرداخت قبوض، ثبت نام برای دریافت تلفن ثابت و سایر خدمات الکترونیکی اینچنینی خواهد بود اما لایه دوم، مربوط به برقراری یا دریافت تماس با تلفن ثابت از طریق پیام‌رسان گپ است.

انجیدنی خبر می‌دهد که پیام‌رسان گپ در ماه‌های گذشته جلسات مختلفی با شرکت مخابرات ایران داشته است و بر همین اساس، قرار است در آینده نزدیک کاربران تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران، بتوانند تماس‌های خود را از طریق پیام‌رسان گپ دریافت کنند. او همچنین در مورد زمان ارائه این خدمات به دیجیاتو می‌گوید:

لایه اول خدمات الکترونیکی برای مشتریان شرکت مخابرات ایران تا حدود یک ماه دیگر اجرایی می‌شود و این مسئله از نظر فنی نیز چالشی پیش روی ما قرار نمی‌دهد.

با این حال او در خصوص لایه دوم خدمات که شامل برقراری تماس بین تلفن ثابت و این پیام‌رسان است، به مسئله قانون‌گذاری اشاره می‌کند و می‌گوید:

این رویکرد نیز با چالش فنی رو به رو نیست اما در زمینه قانون‌گذاری، مجوز باید از رگولاتوری دریافت شود و در حال برگزاری جلساتی با معاون وزیر ارتباطات (رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی) هستیم. پیش‌بینی ما این است که بتوانیم همه خدمات الکترونیکی و تماس بین خطوط ثابت و پیام‌رسان گپ را تا پیش از پایان سال به کاربران ارائه کنیم. به این شکل مشترکان تلفن ثابت مخابرات در تعطیلات نوروز و هنگام سفر می‌توانند تماس‌های خطوط ثابت خود را دریافت کرده یا با این خطوط تماس برقرار کنند.

سید مجید صدری، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ساعاتی پیش در توییتر خود خبر از همکاری با پیام‌رسان گپ داده و گفته بود:

امروز در راستای گسترش ارائه خدمات و همکاری با کسب و کارهای نوین، توافق نامه‌ای بین مخابرات ایران و پیام رسان گپ امضاء شد و به زودی خدمات متنوع مخابراتی پرداخت قبوض، ثبت نام و خدمات الکترونیک تلفن ثابت و خدمات ارزش افزوده بر بستر گپ فراهم می شود.

تازه ترین ها
ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

تمرکز
1403/12/07 - 08:14- اقیانوسیه

تمرکز سازمان بنادر استرالیا بر مقابله با تهدیدات سایبری

سازمان بنادر استرالیا خواستار اقدام جدی برای مقابله با تهدیدات سایبری و حفاظت از زنجیره تأمین استرالیا شد.