about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

همکاری ناسا و نوکیا بر روی کره ماه

آژانس فضایی ناسا قصد دارد تا با همکاری نوکیا، برقراری ارتباط میان فضانوردان بر روی کره ماه را ممکن کند.

به گزارش کار گروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ناسا قصد دارد هنگام بازگشت به کره ماه در سال۲۰۲۴یک راه موثر و قابل اطمینان برای برقراری ارتباط میان فضانوردان پیدا کند. 
ناسا قصد دارد برای به انجام رساندن این پروژه، با شرکت نوکیا همکاری کند.


این آژانس فضایی هفته جاری اعلام کرد که با مبلغ ۱۴.۱میلیون دلار از نوکیا حمایت خواهد کرد تا آن ها بتوانند بر روی سطح کره ماه شبکه سلولی 4G LTE را راه اندازی کنند.


سرویس های سلولی بر روی ماه، برقراری ارتباط میان فضانوردان تحقیق کننده بر روی سطح آن را ممکن می کنند.
این سرویس همچنین امکان برقراری ارتباط میان ناسا و فضا پیماها را مهیا می کند. 
شرکت نوکیا با حمایت مالی ناسا، نحوه عملکرد فناوری های فرازمینی و پشتیبانی آن ها از ارتباطات با کیفیت در محیط کره ماه را بررسی می کنند.


این اولین بار نیست که نوکیا تلاش می کند شبکه LTE را به کره ماه بیاورد. این شرکت سال ۲۰۱۸ با PTscientists، شرکت هوافضایی آلمان و Vodafone، شرکت مخابراتی بریتانیا همکاری کرد و طی یک ماموریت به محل فرود آپولو ۱۷ بازگشت‌. 


نوکیا و ودافون به عنوان بخشی از پروژه، برنامه داشتند تا شبکه LTE ای را بر روی ماه راه اندازی کنند و یک ویدیو با کیفیت را از ماه به ساکنین کره زمین بفرستد. اما این پروژه هیچ گاه موفقیت آمیز نبود.

 

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.