همکاری سایبری سنگاپور با آمریکا و کانادا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ آژانس امنیت سایبری سنگاپور (CSA) تفاهمنامه 2 سالهای را با وزارت امور خارجه، تجارت و توسعه کانادا امضا کرد.
این توافق، شامل همکاری اعضا در گزينههايي مانند: تبادل اطلاعات درباره تهدیدات و حملات سایبری و بهترین شیوههای توسعه منابع انسانی است. اين تفاهمنامه، همچنین دربرگیرنده تحولات مفاد خدمات فنی و خدمات تأییدیه، پیشرفتهای امنیت سایبری و ایجاد ظرفیت امنیت سایبری منطقهای اعضا است.
هدف از این تفاهمنامه، پیشبرد تواناییهای امنیت سایبری مهم سنگاپور برای اپراتورهایش است. این کشور، بهطور قابل توجهی از امنیت سایبری در حفاظت از زیرساختها، توسعه اکوسیستم امنیت سایبری داخلی و پیشرفت امنیت سایبری خود استفاده میکند.
ناظران یادداشت تفاهم مذکور، نخست وزیر کانادا و لی هسین لونگ (Lee Hsien Loong)، نخست وزیر سنگاپور بودند؛ این تفاهمنامه بوسیله دیوید کوهاند (David Kohand)، مدیر اجرایی آژانس امنیت سایبری سنگاپور و لین مکدونالد (Lynn McDonald)، کمیسیونر عالی کانادا در سنگاپور امضا شد.
به گفته آژانس امنیت سایبری سنگاپور، یک درخواست تابعیت (DOI) جداگانه با دولت ایالات متحده با هدف همکاری به منظور توسعه برنامه کمک فنی برای کشورهای عضو آ.سه.آن امضا شد. این توافقنامه، همکاری برنامه ظرفیت سایبری آ.سهآن سنگاپور (ACCP) و طرح ابتکاری همکاری امنیت سایبری و اتصالات دیجیتال ایالات متحده است.
آژانس گفت که مشارکت با آمریکا شامل 3 کارگاه آموزشی در زمینه امنیت سایبری برای تعلیم نکات فنی در ایجاد ظرفیت امنیت سایبری است که شرکای فناوری کشور را در بر میگیرد. قرار است کارگاهها در سنگاپور و دیگر کشورهای شرکت کننده عضو آ.سهآن در این توافق برگزار شوند.
دیوید کُه (David Koh)، مدیر اجرایی آژانس امنیت سایبری سنگاپور اعلام کرد:
با یک مسئله امنیت سایبری فرامرزی، همکاریهای قوی بین المللی همچنان برای هدایت پیچیده و فزاینده زمین سایبری باقی است. همکاری با آمریکا و کانادا، شاید باعث تقویت تلاش برای توسعه ظرفیت امنیت سایبری در آسیا شود.
در سی و سومین نشست آ.سهآن، توافقنامههایی امضا شدند. این نشست با حضور جاستین ترودو (Justin Trudeau)، نخست وزیر کانادا و مایک پِنس (Mike Pence)، معاون رئیس جمهور ایالات متحده برگزار شد. براساس گزارشها، دولت سنگاپور متعهد به همکاری در زمینه امنیت سایبری با کشورهای دیگر ازجمله: استرالیا، فرانسه و هند شده است.
نخست وزیر سنگاپور نیز اظهار داشت که با وجود جامع بودن روابط دوجانبه میان این کشور و ایالات متحده، آنها در حال پیدا کردن راههای جدید برای مشارکت در حوزههای انرژی، تولید پیشرفته و فناوری هستند.
به گفته پِنس، طرح ابتکاری از تخصص تجاری آمریکا برای کمک به شرکای خود در آ.سهآن به منظور دفاع از مرزهای دیجیتالشان استفاده خواهد کرد.