about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

همکاری ترکیه و امریکا در زمینه امنیت سایبری

در راستای افزایش تراز تجاری میان دو کشور، نمایندگانی از چند شرکت بزرگ امریکایی به استانبول سفر خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس دستور اجرایی رئیس‌جمهور امریکا مبنی بر افزایش تراز تجاری این کشور با ترکیه نمایندگان عالی‌رتبه برخی شرکت‌های امنیت سایبری و حوزه‌های مرتبط امریکایی برای امضای تفاهم‌نامه همکاری عازم ترکیه خواهند شد.

سفر دوروزه نمایندگان شرکت‌های امریکایی با رهبری رایان زینک (Ryan Zinke) وزیر پیشین کشور ایالات‌متحده طی روزهای 23 و 24 جولای در استانبول انجام خواهد شد. هدف اصلی این سفر تشویق شرکت‌های بزرگ آمریکایی برای ایجاد همکاری در زمینه تولید و سرمایه‌گذاری مشترک با همتایان ترکیه‌ای گفته شده است.

شرکت خصوصی کیگ (KIG) در زمینه فناوری‌های امنیتی و امنیت سایبری ، شرکت  خصوصی امنیت سایبری آرتیلری وان (Artillery One) به همراه تیم آموزشی و واحدهای تجاری مرتبط با آن در کوزوو و بوسنی، و شرکت مشاوره‌ای در زمینه حل مسائل پیچیده Continental Divide International ازجمله شرکت‌هایی هستند که عازم سفر دوروزه خواهند بود.

بر اساس گفته‌های مقامات آمریکایی ممکن است تعداد شرکت‌های اعزامی به استانبول در روزهای آتی افزایش یابد.

تازه ترین ها
تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.

بدافزار
1403/12/07 - 18:09- جرم سایبری

بدافزار بات‌نت به دنبال نفوذ در محیط‌های مایکروسافت 365

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.